Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Август, 2022 20:00, обновена 22 Август, 2022 20:28 11 902 184

Русия разкри убийството на Дария Дугина

  • русия-
  • дария дугина-
  • фсб-
  • александър дугин-
  • украйна-
  • наталия павловна вовк-
  • софия михайловна шабан-
  • убийство

ФСБ разкри убийството на Дария Дугина. Каква роля изиграха украинските специални служби и боецът от полка „Азов“ в това престъпление?

Русия разкри убийството на Дария Дугина - 1
Снимка: БГНЕС

Федералната служба за сигурност (ФСБ) на Русия обяви разкриването на убийството на журналистката Дария Дугина, дъщеря на общественика Александър Дугин, като обвини в престъплението украинските специални служби, предава "Интерфакс"

"Федералната служба за сигурност на Руската федерация, в резултат на комплекс от неотложни оперативно-издирвателни мерки, разкри убийството на руската журналистка Дария Дугина, родена през 1992 г.", съобщиха от Центъра за връзки с обществеността (ЦВО) на Федералната служба за сигурност.

Още новини от Украйна

Според ФСБ "престъплението е подготвено и извършено от украинските специални служби".

"Изпълнител е гражданката на Украйна Наталия Павловна Вовк, родена през 1979 г., която е пристигнала в Русия на 23 юли 2022 г. заедно с дъщеря си София Михайловна Шабан, родена през 2010 г.", съобщиха от ФСБ.

От пресцентъра отбелязват, че след извършването на престъплението "Вовк, заедно с дъщеря си, заминава през Псковска област за Естония".

Според ФСБ, "за да организират убийството на Дугина и за да получат информация за нейния начин на живот, те са наели апартамент в Москва в къщата, където е живяла Дугина".

За да наблюдават журналистката, заподозрените са използвали автомобил "Мини Купър", като на влизане в Русия са използвали табели на Донецката народна република - Е982XN DPR, в Москва - казахстански табели - 172AJD02, а на излизане в посока към Естония - украински - AH7771IP.

"В деня на убийството Вовк и Шабан са били на литературно-музикалния фестивал "Традиция", където Дугина присъства като почетен гост", казаха от службата за сигурност.

ФСБ съобщи, че материалите по разследването са предадени на Следствения комитет на Руската федерация.

Колата на Дугина беше взривена в събота вечерта близо до село Болшие Вяземи, Московска област. Младата жена е загинала на място. По този факт Следственият комитет образува наказателно дело. От ведомството отбелязаха, че според тях убийството е поръчково.

Междувременно бившият депутат от Държавната дума Иля Пономарев, обявен за международно издирване от Русия (признат в Руската федерация за чуждестранен медиен агент), заяви в неделя в канала на Youtube, че т. нар."Национална републиканска армия", дясна съпротивителна организация, е замесена в смъртта на Дугина. Нейни представители са се обърнали към Пономарев за "методическа и материална помощ".

Пономарев напусна Русия през 2014 г., след като срещу него беше образувано дело за присвояване. През 2019 г. той получи украинско гражданство.

Консервативният бизнесмен Константин Малофеев публикува в своя "Телеграм" канал изявление на философа и съветник на руския президент Владимир Путин, Александър Дугин, във връзка със смъртта на дъщеря му, цитиран от Руската служба на Би Би Си.

Дугин каза, че дъщеря му Дария е загинала "в резултат на терористична атака, извършена от нацисткия украински режим".

"Враговете на Русия подло, крадешком я убиха. Но ние, нашият народ, не можем да бъдем сломени дори от такива непоносими удари. Те искаха да смажат волята ни с кървав терор срещу най-добрите и най-уязвимите от нас. Но те няма да постигнат своята цел. Сърцата ни копнеят за повече от просто отмъщение или възмездие "Това е твърде дребно, не по руски. Нуждаем се само от нашата Победа. Дъщеря ми постави девическия си живот на нейния олтар. Така че победете, моля! Искахме да я отгледаме като умна девойка и герой. Тя и сега вдъхновява за подвиг синовете на нашето отечество", каза Дугин.

Михайло Подоляк, съветник на ръководителя на кабинета на президента на Украйна, на 21 август категорично отрече обвиненията срещу украинската страна за участие в експлозията. Според него убийството на Дугина показва, че различни групи в Русия се борят за власт.

Днес Подоляк отхвърли версията на ФСБ, че украинските специални служби стоят зад убийството на Дария Дугина.

"Ru-пропагандата отново създава измислени светове: украинка и нейното 12-годишно дете бяха "посочерни" за виновни за взривяването на колата на пропагандистката Дугина. Учудващо е, че на място не намериха визитка на "Десен сектор" или "естонска виза", написа Подоляк в своя "Туитър".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин

    104 179 Отговор
    Е убиеца!!!!

    Коментиран от #19

  • 2 хихихихи

    111 184 Отговор
    руснаците са смешници , те които я думнаха си казаха , но така е удобно на умиращото ботуксово жуже :))))))

    Коментиран от #47, #100

  • 3 Анти-маймуна

    54 145 Отговор
    Путин е еб ти пе d ала. Вместо да ги нарами и изравни със земята, операцийка плаха и лека им прави да не им наруши правата на нацистите.

    Коментиран от #5

  • 4 Хахах

    83 146 Отговор
    Една нацистка по-малко. Какво разледват. Да празнуват хахаах

    Коментиран от #101

  • 5 Да!!!! и обича своя мечо

    42 26 Отговор

    До коментар #3 от "Анти-маймуна":

    Медведев!
  • 6 До русофилите

    88 76 Отговор
    Иде зима! Бягайте за Русия! 😂

    Коментиран от #12, #24, #76, #80

  • 7 Бриго

    80 126 Отговор
    На Путин да тежи на съвестта. Баща й е казал в дена на убийството, че Русия е затънала заради Путин в Украйна. И е прав. Путин е имбецил.
  • 8 Бегай бе

    75 111 Отговор
    Разкри?!? Поредната нескопосна лъжа на ФСБ , на която децата се смеят със сълзи. Всичко в ко чината е една огромна лъжа. Само айната са им истинскки на руските фашисти!
  • 9 Хахах

    57 94 Отговор
    Тея не могат да си намерят читав президент, който да не разруши русия ( не че има много за разрушаване) , а ще намерят кой е сложил бомбата хахахах
  • 10 Анти

    66 105 Отговор
    Путин напълни Русия с терористи, понеже е ,агубеняк.

    Коментиран от #21

  • 11 Ужасно

    35 5 Отговор
    Но защо се крият чрез медиите , тези , които са изпратили съболезнования ? Така или иначе , ще бъдат оповестени в много скоро време .
  • 12 Хахаха

    61 18 Отговор

    До коментар #6 от "До русофилите":

    Там обаче ви чака Руската Зима която всичко взима!
  • 13 Михаило Педирастрътляк

    79 31 Отговор
    ще бъде заловен и безмилостно екзекутиран. Гуантанамо ще е детска забавачка в сравнение с това, което го чака.Алчността ще ги погуби. Вече имат милиарди, но искат още от кръвта на украинския народ.
  • 14 копи пейст

    41 6 Отговор
    Няма да бъде коректно, ако спестя и факта, че един влиятелен кръг в Москва плътно подкрепя великосръбската идеология и нейното прокси в лицето на войнстващия македонизъм. Известния руски геополитик Александър Дугин в своята книга „Основи на геополитиката. Геополитическото бъдеще на Русия“ издадена през 1997 г. твърди следното: „Сърбите представляват на Балканите Православна Русия. Хърватите и словенците – Средна Европа (Германия, Австрия, Италия). Мюсюлманите албанци и боснийци - остатъците от Османската империя, а значи, Турция и даже ислямския свят като цяло. Македонците са смесен сръбско-български етнос, който се явява символ на Велика Православна Югославия (основана върху обединението на Сърбия и България), която така и не успя да се създаде исторически, въпреки съществуващите в началото на века сръбско-български проекти“. Обърнете внимание това е публикувано през 1997 г., а не по време на Коминтерна. Даже Александър Дугин казва половинчато, че македонците са „смесен сръбско-български етнос“.

    Коментиран от #20

  • 15 Адолф

    60 15 Отговор
    Тази на снимката с униформата на SS е щурмбанфюрер

    Коментиран от #150

  • 16 Анти-маймуна

    39 75 Отговор
    Путя, мизер ник, дните си преброени. Твоите ще те изядат с парцалите, нещастен таксиметър.

    Коментиран от #34

  • 17 АЗОВЦИТЕ

    65 37 Отговор
    БИЛИ И ТЕРОРИСТИ. ЩЕ ВИДЯТ ОТКЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО!!!
    ПУТИН СКОРО ЩЕ ОТМЪСТИ!!!

    Коментиран от #28

  • 18 Хохо секса

    29 59 Отговор
    Тия надминаха и Гешеф по наглост.
    Без нито едно доказателство си намериха виновен.
    И в крайна сметка е заподозрян, в съда се доказва вината...
  • 19 Иванушка 🇷🇺

    20 38 Отговор

    До коментар #1 от "Путин":

    Нашата милиция за 24часа прави чудеса, Жужи ще раздава медали на кило, мухахахах.. пияна работа, Герасимов го повишават в мЪршал и той е помагал, но малко зе разложил накрая

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Да си руснак е

    46 58 Отговор
    срамно и унизително в 21 вия век

    Коментиран от #51

  • 23 Хахаха

    27 53 Отговор
    Едиин бо. к. лук по малко. айде стига вече

    Коментиран от #104

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 58 Отговор

    До коментар #21 от "Навални,:":

    Убийството на руснаци фашисти и нацики ми носи душевна наслада

    Коментиран от #31, #32, #118

  • 27 Улраински ла й на

    51 26 Отговор
    Майката ползвала детето за щит.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ха ха ха

    36 40 Отговор
    Ха ха , поредната зле съшита неадекватна пропаганда на руските нацисти .
  • 30 Монгола

    25 22 Отговор
    Са ше плащат цената за тероризма фашистите окраински почна се без прошка вс наред!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Няма лошо

    21 31 Отговор
    А иначе , аз лошо не виждам руската нацистка да се денацифицира дистанционно .
  • 34 Медведев:

    21 23 Отговор

    До коментар #16 от "Анти-маймуна":

    Не закачайте жена ми! Тя се крие под голямата маса в Кремъл ! Но няма да я издам!
  • 35 Вън руците от България

    23 27 Отговор
    Тази е сатана и е на правилното място. Казах. Следва продължение.

    Коментиран от #38

  • 36 Ххххх

    50 22 Отговор
    Убийцата е безмозъчно същество! Как може да ползва и детето си за пъкленият акт!Тази да погледне снимката на Даря с баща и , да се постави на мястото и да се гръмне сама ,да не се крие от правосъдието! Рано или късно ще си плати за това жестоко престъпление!

    Коментиран от #64, #99, #138

  • 37 На добре е

    20 35 Отговор
    На добре вървят нещата ,щом рашистите вече взеха да ги денацифицират с фойерверки , направо си е празник ....

    Коментиран от #114

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Мдаа

    43 16 Отговор
    И после олеле защо ще има ТРИБУНАЛ за фашагите в Мариопул!!!
  • 41 А бе какво става тука,бе

    39 27 Отговор
    напълни се с тролове.Соросляци дол ни, Русия е номер едно,след като смачка укрия,да се готвят другите!При нас естествено,посрещането ще бъде с хляб и сол,точно от такива като вас!!!

    Коментиран от #45, #93

  • 42 Ал Бунди

    23 32 Отговор
    Абе то добре, само забравихте да кажете, че според последна информация, разследващите органи са установили, че прекия извършител по поставянето на бомбата е дъщерята на Вовк. Самата Вовк е осигурявала чист терен, докато дъщеря и е монтирала взривното устройство в колата ..ех, този Азов...като му чуят само името и на кремълските помияри им изстива кръвта направо
  • 43 Комуне

    6 4 Отговор

    До коментар #39 от "Комуниста":

    Я бягай пиянде
  • 44 Северозападнал

    21 29 Отговор
    Хахахахаха..само празноглави путлераци могат да повярват на приказки от шипковия храст.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 До Факти БГ

    13 4 Отговор
    Откъде такава информация?? Много подробно!! В България шепа хора един престъпник не можете да намерите , а тука веднага информация
  • 47 Медведев:

    9 8 Отговор

    До коментар #2 от "хихихихи":

    Жена ми не е Джудже! Няма брада!
  • 48 Наталия Вовк

    9 17 Отговор
    Хайл Зеленски!
  • 49 Турчин

    29 23 Отговор
    Обединиха руснаците отново. Това беше целта на убийството на тази млада жена. И Сталин гледаше с раболепие на погребенията на негови "другари" убити по негова заръка. Украйна няма никакъв интерес от това убийство. Жалко за младия човек. А за бащата какво да кажа. Бащите обичат дъщерите си. А първия мъж в който се влюбва едно момиче е нейния татко. Голяма трагедия за бащата. Дано си спомни някои думи които беше изрекъл. "убивайте, убивайте". Сега ФСБ са го хванали за орехите и ще казва това което трябва. Русия е в ционистка хватка. Управляват я хазари. Руския народ е силен народ но за съжаление пак са излъгани. Но Историята помни. Някой ден всичко ще излаза на показ. Украйна също е в плен на същите ционисти. Избиват се два братски народа ей така заради плановете на едни други.

    Коментиран от #61

  • 50 Ризата

    17 25 Отговор
    След 1-2 дена ще сменят версията ще кажат че лично Зеленски се е размотавал из русийката и е ходил на концерти и е залагал бомби
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Анализатор

    21 33 Отговор
    Току що: Украинската армия нанесе Серия от експлозии в Севастопол и Херсонска област!
    Слава Украйнь!!!
  • 53 Българин

    18 10 Отговор
    ГО ХОУМ ЯНКИИ
  • 54 Несъм куминист нито социалист

    18 21 Отговор
    Русия е велика сила и просто си играе с укрити те на котка и мишка
  • 55 Мим33

    21 17 Отговор
    Тази убиица ще бъде хваната рано или късно и ако зеления още е жив, ще и получи в куфар главата за подарък..
  • 56 ами да кажа

    21 8 Отговор
    интересна работа ако е така - майка да използва детето си за да убие детето на онзи философ журналистка при това как така залага живота на своето на карта
  • 57 Ръката на Кремъл

    19 21 Отговор
    Тъпите украински спецслужби направиха героиня от една неизвестна агитаторка. Гаранция, че преди убийството ѝ, не сте чували нито за нея, нито за баща ѝ. А сега я направиха знаме за руските воини. Но то е ясно. Най-лесно е да очистиш някоя дребна фигура. За по-сериозни трябват топки, а е ясно, че тази нацистка ги няма..
  • 58 Соломон Гащи

    17 18 Отговор
    Ми страхотно, че знаят коя е извършителката, направо ще им повярваме колко бързо действат на руските служби, някаква Шабан сложила бомбата, на това и учениците няма да ви повярват....

    Коментиран от #60

  • 59 В тоя ред на мисли

    18 13 Отговор
    ""Днес Подоляк отхвърли версията на ФСБ, че украинските специални служби стоят зад убийството на Дария Дугина.""
    Е НЕПРОФЕСИОНАЛНО колата на обявяваната за атентаторка с различни гегистрационни номера вече да е продадена (вместо изгорена чрез взрив за да няма и следи от ДНК). Атентат, бягство извън Русия, разбираемо, но продажба (следа по посока на парите) е много неподходяща разследваща версия - пропаганда за руснаците😜.
  • 60 И Копейкин не вярва.

    11 6 Отговор

    До коментар #58 от "Соломон Гащи":

    Дори и БЯЛА Златка и той.
  • 61 Хохо секса

    21 19 Отговор

    До коментар #49 от "Турчин":

    Такава беше целта на Путин с това убийство
    - да го припише на украинците и да обедини руснаците.
    Руснаците губят мотовация и руската пропаганда вече не може да им обясни:
    какво правят руснаците в Украйна

    Коментиран от #67

  • 62 До Факти БГ

    25 11 Отговор
    Вие от Факти немате ли си държава?? Винаги обсъждате Русия!! Аз искам България да обсъдиме!! Дай тука един раз да обсъдиме депутатите, полицията , прокуратурата, водачите наркоманите !! Кво ме интересува Русия , САЩ , Европа !! Аз искам тебе да те обсъждам ??
  • 63 реру

    35 17 Отговор
    Цял ден ТАСС, "Интерфакс" и т.н. само за това съобщават...

    22.08 – Убийството на Даря Дугина е разкрито от ФСБ...

    – 2 дни им трябваха за да разкрият убийците на Даря Дугина;
    – 2733 дни издирват организиралите убийството на Борис Немцов;
    – 4786 дни издирват организиралите убийството на Наталия Естемирова;
    – 5798 дни издирват организиралите убийството на Анна Политкова.
  • 64 'къф ти е проблема

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "Ххххх":

    Запиши си час за психиатър!

    Коментиран от #70

  • 65 БАЙ КУРТИ

    17 11 Отговор
    Тази вече е пътник. След като плениха грузинеците , които не взимаха пленници и другите изроди,които се гавриха . Много ми е интересно къде изчезнаха . КГБ забавя но не забравя

    Коментиран от #75

  • 66 Чичо дядко

    11 11 Отговор
    Ако не е украинката после ще кажат че е Навални, няма значение че е в Сибир

    Коментиран от #96

  • 67 Турчин

    9 14 Отговор

    До коментар #61 от "Хохо секса":

    Путин не е Руснак. Не е Русин. Медведев, олигарсите...не са руснаци. Дори патриархът Кирил не е Руснак. Зеленски не е украинец. Разберете го това. Това са друг етнос. Крипто - руснаци или Крипто - украинци. Ще гръмнат и АЕЦа без да им мигне окото. Не им пука.

    Коментиран от #74

  • 68 БПФ

    22 22 Отговор
    За голяма част от коментиралите ще кажа само, че Атанас Буров беше прав. Русофобът и да го yбиeш, грях няма. Само най-отвратителни изpoди могат да се радват на убийството на момиче.

    Вижте Дария - слънчева и лъчезарна млада жена. ЛЪЖА е, че тя е призовавала към насилие, към война, към омраза. Има достатъчно нейни статии и видеа в Интернет. Вижте и злото лице на нацистката. какво повече да се коментира? Защо тая не се изправи пред Дария? Да дискутира с нея, да и изложи своята гледна точка, да надделее в цивилизован спор - със слово срещу слово? Щеше да е смешно, ако не беше трагично. Може ли психопат с гладък мозък да се бори със слово срещу знание и интелект? Такива ги бива само да залагат бомби. Крие се в Естония хлeбaрката. Да видим дали Естония ще има безочието да откаже екстрадицията и.

    Коментиран от #79

  • 69 ФИНЦИ

    14 9 Отговор
    иииии КО УКРАИНА Е НАПАДНАТА ДА Я СПАСИМ ЛИ ТАЗ ТЕРОРИСТИЧНА ТЕРИТОРИЯ !!!!!!! И СЕГА СТАНА ЯСНО НА ГЛУПАЦИТЕ УКРАИНА Е ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ И ОНЯ НАРКО ЗЕЛЕНСКИ ДЕТО СЕ РЕВЕ КАТО ..... АЗОВ Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ !!!! ПУТИН Е ПРАВ ДА ЖИВЕЕЕ РУСИЯ
  • 70 Професора

    2 6 Отговор

    До коментар #64 от "'къф ти е проблема":

    То и баба ти беше само на преглед, но е оставиха за винаги..
  • 71 възрожденец

    16 11 Отговор
    Ако на колата на Копейкин и се случи нещо, Мутрофанова ще каже, че украинците са виновни.
    Нали украинците искаха да го бесят, но се размина само с черен печат, при опита му за посещение в Украйна
  • 72 Един от многото

    15 15 Отговор
    Смърт за укрофашистите.
  • 73 8885

    12 12 Отговор
    КГБ в действие! Като боксуваме навън, да обвиним първия срещнат украинец/ка.
    Пълна безсмислица!
  • 74 Турчин

    6 7 Отговор

    До коментар #67 от "Турчин":

    Хазари управляват Русия и Украйна. Не им пука за туземците.
  • 75 мхммм

    8 9 Отговор

    До коментар #65 от "БАЙ КУРТИ":

    Това за Путин не е голяма загуба а само се създава илюзия. На Путин е докладван целия план предварително, но той е наредил да не казват на Дугин. Може би защото Дугин е един от тези, които го подведоха с информация за да навлезе в Украйна, но тяхна си работа. Това изобщо ми е през шалтера!
  • 76 Ухаааа

    8 4 Отговор

    До коментар #6 от "До русофилите":

    По скоро с конски вагони за Колима, атлантическата гнус!
  • 77 Ххххх

    8 0 Отговор
    Аз 36 ,отговарям на 64 ,че явно е бил на психиатър , но ако има дете не му пожелавам съдбата на Даря! Това е греховно да го помислиш ,а да го извършиш поколенията ще плащат греха на извършителя!
  • 78 До Факти БГ

    1 3 Отговор
    С такива ли подробности пишеш за българската престъпност?? Дай да прочетеме!! Или това е тайна?? Държава супер бе???
  • 79 Айде бе...

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "БПФ":

    Съчинение по картинки ли ще правим? Учили сме го още в началното училище, не можеш да ни изненадаш!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Култура миянко

    3 13 Отговор
    Дългата ръка на КГБ,сега ФСБ не забравя и рядко пропуска.Ооооо крата е ходещ ...........Не вярвате те лиИ давярвате и не вярвате просто нищо не зависи от вас.

    Коментиран от #89

  • 82 Ицо

    11 12 Отговор
    Русия не вярва на сълзи скоро ще чуете лоши вести за укронацистката

    Коментиран от #125

  • 83 Да живее великия японски народ.

    9 4 Отговор
    Чистия водород е новият източник на енергия от 2024 година - справка силициевата долина Калифорния.

    Коментиран от #88

  • 84 До Факти БГ

    5 5 Отговор
    Оля Ал Ахмед автор ! Салам алейкум
  • 85 Голем смех

    14 14 Отговор
    Все си мислех, че рашистите са смешници, ама сега удариха дъното.
  • 86 Сами си я гръмнаха

    12 17 Отговор
    Руските служби набиха шамар на Путлера, а пропагандата им измисли най смешната версия - атентаторка с визитки, паспорти взривила насред гнездото на осите в Масква, една от най пазените личности ХА ХА. Остаеила паспорт, визитка, отпечатъци, малко дрога и написала с тебешир Хитлер форевър хахаха
  • 87 Яки

    5 5 Отговор
    Са руснаците
  • 88 Херо мусттафа

    3 1 Отговор

    До коментар #83 от "Да живее великия японски народ.":

    Русия не то притежава.
  • 89 Що бе мунчо?

    5 1 Отговор

    До коментар #81 от "Култура миянко":

    Колата и ли ще национализира, денацифизира и демилитаризират?

    Коментиран от #105

  • 90 До Факти БГ

    4 8 Отговор
    Оля Ал Ахмед ! Мъстиш на България за смяната на имената 89 год
  • 91 Виновниците трябва да получат

    9 5 Отговор
    Ужасяващо възмездие за да не си помисля повече никой жив човек да извършва атентат където и да било
  • 92 Доклад

    13 8 Отговор
    Разследването е започнало още преди месец,затова разкриха ,,убийцата" толкова бързо.Браво!
  • 93 стоян

    11 11 Отговор

    До коментар #41 от "А бе какво става тука,бе":

    До 41 ком - изтерясало бедно кумунисче по спокойно - губите войната
  • 94 А пък

    8 2 Отговор
    Бялата Златка всяка нощ сънувал как души КОНСТАНТИН.Съвсем откачи този.
  • 95 Българин

    14 11 Отговор
    Че много бързо намерихте извършителя бе??!!
    Дали се сетихте да потърсите убийците на Немцов и Навални?
    Поне ей така, да бяхте споменали че ще търсите

    Коментиран от #98

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Он ончов

    14 10 Отговор
    Разкриха за едно денонощие, чак карта на Азов извадиха! А как я пуснахте да влезе в русия, след като имате толкова много информация за нея?
    Май по-скоро само това успяхте да скалъпите за едно денонощие!
  • 98 Само питам

    9 1 Отговор

    До коментар #95 от "Българин":

    Навални гръмнаха ли го? Изтървал съм тази новост,но ти явно си доста запознат .
  • 99 В тоя ред на мисли

    9 8 Отговор

    До коментар #36 от "Ххххх":

    Ако хипотетично приемем неправоподобната разследваща руска версия за атентаторка, заедно с дъщеря си, за възможна, то единствено логичен извод е - ЛИЧНА индивидуална инициатива за отмъщение. Професионалните убийци не продават колите си на другия ден при това онлайн , а ги взривяват, (за да няма следи от ДНК и от парите.)
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 До празнуващия хахахник

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хахах":

    Ами хайде да празнуваме и един хахахник.
  • 102 Вън от България руски навлеци!

    14 15 Отговор
    Путин е престъпник !

    Коментиран от #110

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 До кух хахахник

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Хахаха":

    Господи един хахахник по малко.
  • 105 Култура миянко

    2 0 Отговор

    До коментар #89 от "Що бе мунчо?":

    Мунчо ,когато най малко очаква ще разбере какво става .,но няма да има време да реагира.Даже и няма да се разчуе.Тихо и студено.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 До Факти БГ

    2 0 Отговор
    Е защо ме изтриваш факти бг
  • 108 Ванга

    4 8 Отговор
    Ванга каза:” путин ке умре на 09.09.2022г.”
    Ванга го каза!

    Коментиран от #113

  • 109 123

    6 4 Отговор
    Про укронаци сайт, в който не се трият вулгарни коментари
  • 110 Аре

    7 10 Отговор

    До коментар #102 от "Вън от България руски навлеци!":

    Путин е Масов убиец и диктатор, мафиот с огромна власт, а е и тъпак! Той загуби войната в момента в който нахлу в Украйна!
    Аре русофили я се ш….,
  • 111 От статията не се разбира кой е...

    6 4 Отговор
    ...- боецът от полка „Азов“ ...!

    Коментиран от #119

  • 112 ХА ХА ХА

    8 7 Отговор
    АБЕ УКРИТЕ СА МРЪСНИ , ГАДНИ НАХАЛНИ УКРО - НАЦИСТИ ! ЯВЕН ПРОЦЕС ЗА ТИЯ КЪРТИЦИ ОТ МАРИОПОЛ !!!! СЪД И Р""АЗ..... -СТР""ЕЛ !

    Коментиран от #116, #131

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Внимавай!

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "На добре е":

    Какво си пожелаваш!
    Бог забавя,но...не забравя...!
  • 115 СЛАВА РУСИЯ !

    10 9 Отговор
    СЛАВА НА ПУТИН !!!!!!
    СЛАВА !!!!!!! СЛАВА !!!!! СЛАВА !!!!
    ВЕЧНА СЛАВА !!!!!!

    Коментиран от #117, #164

  • 116 ПодЛса

    6 8 Отговор

    До коментар #112 от "ХА ХА ХА":

    Нема по-долни коп.. лнца от руснаците и русофилите, винаги гледат как да те прецакат и да ти забият нож в гърба! Запомнете това! България е най-потърпевша от тях!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Ами то

    5 0 Отговор

    До коментар #111 от "От статията не се разбира кой е...":

    Ти не го разбираш , щото сигурно си изкарал Харвърд като Киро ! Чети бе ....чети ако можеш , написано е !

    Коментиран от #130

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Отпадъци

    5 5 Отговор

    До коментар #120 от "Ванга":

    Комундетата, са безродници, те нямат друга вяра освен в кгб, те не мислят, те са роби на русия, на диктатори и подлеци и отпадъци !
  • 122 Много си зле!

    4 3 Отговор

    До коментар #120 от "Ванга":

    ,,...не вярвате в господ..."
    А ти като вярваш в Господ,защо го пишеш с малка буква...?!Това е знак на неуважение към Господ...!Или интелекта ти е много нисичък,макар и антикомунделски...!!!

    Коментиран от #127

  • 123 666999

    3 6 Отговор
    Путлер гризна дръвцето с Украйна!

    Коментиран от #126

  • 124 Ех ех ех

    8 2 Отговор
    Туй нещо се пише на ЗЕЛНИКА на дупето !
    Ще е много щастлив ако самите КРАВАРИ и Джендърлъка не го поднесат на тепсия на ПУТИН !!!!

    Коментиран от #133

  • 125 Моряка

    8 4 Отговор

    До коментар #82 от "Ицо":

    Руснаците винаги си го връщат,не се съмнявам и сега.Точно когато не очакваш,Дано да не е реципрочно,какво е виновна 12 годишната дъщеря.

    Коментиран от #173

  • 126 ТОЧНО ТАКА...!

    7 3 Отговор

    До коментар #123 от "666999":

    ,,Путлер гризна"... територия от Украйна,колкото две Българии...!

    Коментиран от #128

  • 127 ВангаГоКаза

    4 2 Отговор

    До коментар #122 от "Много си зле!":

    Колко си елементарен, не се прави на луд да изместваш темата. Отговори товарищ, отпадък!
    Ке мре ли путин на 09.09.2022г.?

    Коментиран от #135

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Навалниииииии и..

    6 3 Отговор
    Българската журналитика и тази от свободния свят що не осъждат този гнусен терористичен акт? Сигурно зщото го подкрепят.
  • 130 ХарвЪрд...?!

    2 2 Отговор

    До коментар #119 от "Ами то":

    Къде е това...?!Щото ние сме чували за...ХарвАрд...!
    Чети бе човек...

    Коментиран от #137, #140

  • 131 Моряка

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "ХА ХА ХА":

    Не вярвам да е разстрел.В Нюрберг ге бесеше палач- американец.
  • 132 Глупаци

    3 0 Отговор
    Явно Хорейшио се е включил в разследването.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Асанчо

    1 1 Отговор
    Ахмат сила!Сало Украина.
  • 135 Не съм Ванга!

    5 7 Отговор

    До коментар #127 от "ВангаГоКаза":

    За да знам ке мре ли на 9.09.2022г.Путин...?!
    Но знам,че на 9.09.1944г. умре фашизма в България...😝🍷👍!

    Коментиран от #142

  • 136 До Факти БГ

    0 1 Отговор
    Емили тротинетката тръгна по жени!! Това е новината за България
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Изпълнител е гражданката на Украйна

    9 6 Отговор
    Изпълнител е гражданката на Украйна Наталия Павловна Вовк, родена през 1979 г.

    ФСБ ДОПЪЛНИ: Наталия Павловна Вовк, родена през 1979 г. Е НАЦИСТКИ ПАРТИЕН ЧЛЕН ОЩЕ ОТ 1941 ГОДИНА, А ДВАНАДЕСЕТ ГОДИШНАТА Й ДЪЩЕРЯ Е ЧЛЕН НА ГЕСТАПО ОЩЕ ОТ 1937 ГОДИНА. И ДВЕТЕ СА СЕ ПОЗНАВАЛИ С ХИТЛЕР И БАНДЕРА ЛИЧНО. ТЕЗИ РАЗКРИТИЯ СА ПОСЛЕДЕН РАЗУЗНАВАТЕЛЕН ПИСЪК НА ФСБ И ЛИЧНО НА ТОВАРИШЧ ПУТИН!

    Коментиран от #144

  • 140 Абе Кирчо ти ли си бе ?

    3 3 Отговор

    До коментар #130 от "ХарвЪрд...?!":

    И аз Кукорчо не съм чувал за тоя университет ......да не би изобщо да не си го завършил ?????
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Ту Пак

    3 3 Отговор

    До коментар #135 от "Не съм Ванга!":

    В България никога не е имало фалузъм, бе тупак русороб!

    Коментиран от #146

  • 143 До Факти БГ

    0 1 Отговор
    Факти всичко знаят !! Та въпрс кой звънна и забрани господари на ефира ??
  • 144 ОК!

    1 3 Отговор

    До коментар #139 от "Изпълнител е гражданката на Украйна":

    Напъваш се да оригиналничиш!Няма лошо...!НО!Нещо не ти се получава...!А само се чува едно звучно...- ТРЪЦ...!

    Коментиран от #147

  • 145 баба ти от Пловдив

    0 1 Отговор
    да, тези убиваха и в България от 1991 год!!!!!! кгб било в Киев!
  • 146 Егатий ТуПака!

    2 1 Отговор

    До коментар #142 от "Ту Пак":

    ...,,фалузъм"...?!Що за израз е това...?!Но те разбирам-неграмотничък си...и то бая...!!!

    Коментиран от #154

  • 147 ПРИ ТЕБ И ПРИ ТОВАРИШЧ ПУТИН ПАЛУЧАЯТСЯ

    4 4 Отговор

    До коментар #144 от "ОК!":

    ПРИ ТЕБ И ПРИ ТОВАРИШЧ ПУТИН ПАЛУЧАЯТСЯ

    ТЫ ТРЪЦКАШ В САЙТЕ, А ОН ГРОМЧЕ, ГРОМЧЕ В УКРАЙНЕ.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 ЩО БЕ...?!

    2 8 Отговор

    До коментар #15 от "Адолф":

    А Зеленчука,като излиза всяка вечер със зелената си миризлива тениска ,да не би да не прилича на оберщумбанфюрер от ГЕСТАПО...?!
  • 151 666

    10 1 Отговор
    Тази история скалъпена от руските фашисти е като трилър за Оскар. Всички знаят че в Русия човешкия живот не струва и копейка.
  • 152 До Факти БГ

    1 1 Отговор
    Та въпрос кога ще обсъдиме България??Мене не ме интересува други държави!!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Да те светна щом питаш...!

    0 0 Отговор

    До коментар #146 от "Егатий ТуПака!":

    Този израз....- ,,фалузъм",означавава,че в главата на човека са му само бленувани...-,, фалуси"...!
  • 155 Бойко Шкафа

    3 1 Отговор
    Тая Наталия,от украинските специални служби я помня още като бях малък....С дъщеря си и тогава правеше такива неща...И после като станах главен секретар,пак съм я засичал в София,но не можахме да я арестуваме...Но то беше много отдавна,още по времето на СССР....
  • 156 Наблюдател

    2 5 Отговор
    Един ден, жената с детето, т.е. с Мини Купъра, ще бъде взривена и тя.
  • 157 Пепи

    5 0 Отговор
    Хахахаха,закъсняха.Трябваше да го разкрият преди седмица! Тапиите съвсем за тъпи ни взимат.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 СВЕТЪТ СЕ ЧУДИ

    6 1 Отговор
    ЗАЩО НЕПАБЕДИМАЯ ЯДЕ ЯК ЛОБУТ В УКРАЙНА?

    МНОГО ПРОСТО - ЗАЩОТО С КОРУПЦИЯ И ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ДО ТУК СЕ СТИГА, ДО ОТСТЪПЛЕНИЕ В УКРАЙНА И ДОСИЛНО ПАРТИЗАНСКО ДВИЖЕНИЕ В РФ!
  • 160 До Факти БГ

    0 2 Отговор
    Българин на Българин направил санкции!! Вие нормални хора ли сте?? Кажи бе ?? Това нормално ли е??Вие нормални хора ли сте??
  • 161 Реалист

    5 1 Отговор
    Само хомосъветикус може да повярва на такива дивотии ! Путлер губи и си мисли, че както в Чеченските войни взриви няколко жилищни сгради, изби десетки хиляди за да се докопа до трона, ще предотврати края си. Путлер е обречен да бъдя звяра на 21 век. С убийствата, с колосалните кражбит и насилие, с това ще се помни фашиста Путлер!
  • 162 До Факти БГ

    0 2 Отговор
    Българин на Българин санкции Вие сте нещастници
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 ДУГИНА ДАРИЯ ЯСНО ПОКАЗА

    4 1 Отговор
    ЧЕ БЕЗСМЪРТИЕТО НЕ СЕ КРИЕ В РФ И НЕ Е АТРИБУТ НА ПОДЛОГИТЕ НА КРЕМЪЛ...
  • 166 дядо бг

    2 5 Отговор
    да садистите , алкохолици от у края превод- в края! те даже не знаят, че малорусия е купена от манхатън отдавна!!!!!!!!!! само дето, кой ще им работи!emty spacises, you Nevers now!!!!!!¡ и наркоманът зеленски няма ли родителиииии? явно те са го научили!!!!!!!

    Коментиран от #168

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 ДЯДКА, ДЯДКА

    1 1 Отговор

    До коментар #166 от "дядо бг":

    ИДИ В УКРАЙНЕ И БЕРИГИ НЯКАТОРАЯ УКРАИНСКАЯ ПАТКА!
  • 169 До Факти БГ

    1 2 Отговор
    Искам да си купим полицейски и прокурорски чадър?? Къде се продават в България ??На мене много ми е нужен чадър!! Къде се продава???
  • 170 До Факти БГ

    2 3 Отговор
    Вие не сте американци нито Руски !! Вие сте едни престъпници
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 хахаха

    4 4 Отговор
    Като са знаели толкова много подробности от ФСБ за украинката, защо не я опандизиха по-рано?!? КГБ-ски номера на квадрат, после украинците им били виновни. СМЕХ!
  • 173 ами

    3 2 Отговор

    До коментар #125 от "Моряка":

    "Руснаците винаги си го връщат,не се съмнявам и сега.Точно когато не очакваш,Дано да не е реципрочно,какво е виновна 12 годишната дъщеря."
    Целта на мероприятието на ФСБ, не е да си "го връщат" на някого, а да се намери повод срещу АЗОВ, в лицето на тази т.н. украинка-убийца, който да насъска общественото мнение в русия, срещу Украйна и да даде нещо като морален мотив, за изправянето на пленниците от Азов, на публичен съд, в деня на Независимостта на Украйна - 24.08.! За подобна гадост самият зеленски предупреди още преди 2 дни!
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 От всички опорки

    3 1 Отговор
    тези на Шорошите винаги са най-безумни и подценяващи стадото: убийството на 29-годишна журналистка без каквато и да е власт “показвало, че различни групи в Русия се борели за власт”?!?

    Коментиран от #181

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Поредното

    0 0 Отговор
    активно мероприятие и манипулация на фуражките
  • 180 Поредното

    0 1 Отговор
    активно мероприятие и манипулация на фуражките и изливане на бетон в празните тикви
  • 181 151262

    1 0 Отговор

    До коментар #175 от "От всички опорки":

    Най-после един смислен, кратък и логичен коментар, който не е хрумнал на останалите 176 във форума, елементарни и първосигнални, пълни с псувни и вулгаризми.
  • 182 ганю

    0 0 Отговор
    никога не вярвай на жени особено голи
    стреля се в главата там жилетка няма
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 МАЛКА пенсИЯ

    0 2 Отговор
    Нормално,ВОЙНА Е.ПАРТИЗАНИТЕ,АТАКУВАТ.Рашките,колько дети,ИЗБИХА.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания