Last news in Fakti

12 Ноември, 2023 12:30 3 000 2

Откриха мъртъв въоръжения мъж, който се барикадира за 34 часа

  • германия-
  • полиция-
  • мъж-
  • мъртъв-
  • жилище-
  • бранденбург

Трагедията се разигра в жилището му в провинция Бранденбург

Откриха мъртъв въоръжения мъж, който се барикадира за 34 часа - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Въоръжен мъж, който в продължение на 34 часа се беше барикадирал жилище в германската провинция Бранденбург, е бил открит мъртъв, предаде ДПА.

Засега не е ясно дали мъжът се е самоубил или е бил застрелян от полицията, уточнява БТА. Мотивите за действията му също не са известни. Към мястото на инцидента пътуват криминалисти, заяви говорител на местната полиция.

Драмата се е разиграла в селцето Миловер ланд, на около 120 километра западно от Берлин. В петък следобед полицията е получила сигнал за дете в рискови условия. На място са били изпратени полицаи и екип на социалните служби. Те са установили, че в жилището има четирима души - майка с дете и двама мъже. През нощта служителите на реда са успели да изведат жената и детето от сградата и да арестуват единия от мъжете. Другият обаче се е барикадирал в сградата.

Вчера заподозреният е произвел няколко изстрела в и пред къщата. След това в продължение на четири часа полицейски служители са правили неуспешни опити да влязат в контакт с него и в крайна сметка са решили да щурмуват сградата. Полицията е открила трупа на мъжа на тавана на къщата.

В жилището са открити няколко огнестрелни оръжия, патрони и ръчна граната.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ви

    15 0 Отговор
    .... на безсмисленото инфо,с извинение..
  • 2 Михаил

    5 1 Отговор
    Някой новозаселен в германистанска джамахирия ше да е бил.
Новини по държави: