Last news in Fakti

13 Януари, 2014 13:00 2 220 0

Наш шофьор на ТИР блъсна пешеходец във Франция

  • тир-
  • франция-
  • пешеходец

Полицията е установила, че шофьорът не е пил и не е използвал наркотици

41-годишен шофьор на ТИР е блъснал пешеходец във Франция, съобщават местни медии. Инцидентът е станал в петък сутринта в град Нарбон.

Българският шофьор е обявил пред полицията, че не е видял пешеходецът. Пострадалият е вървял с проходилка и е бил спасен от случайно преминаващ пешеходец.

Полицията е установила, че шофьорът не е пил и не е използвал наркотици. Все пак българският шофьор не е трябвало да влиза с 38-тонния камион в центъра на Нарбон, защото това е забранено от градските власти. Българският шофьор и неговият колега обяснили пред полицията, че се принудили да влязат в центъра, за да платят наложена им по-рано глоба от € 750 на магистралата.

За блъскането на пешеходеца шофьорът ще бъде изправен пред съда на 1 април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: