Last news in Fakti

24 Март, 2024 06:07 4 750 22

Кадиров обеща "кратък разговор" с подстрекаващите към етническо прочистване

  • рамзан кадиров-
  • чечня-
  • русия

Русия е била и ще бъде многонационална. В това аз лично виждам нейната сила, мощ, величие, заяви лидерът на Чечня

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров обяви недопустимостта на националистически прояви в Русия и обеща "кратък разговор" с подстрекателите на етническо прочистване, стана ясно от негов пост в Telegram.

„Русия е била и ще бъде многонационална. В това аз лично виждам нейната сила, мощ, величие", подчерта Кадиров. Той отбеляза, че именно поради това качество враговете винаги се опитват да ударят при първия удобен момент. Кадиров подчерта, че не трябва да се допуска гражданско преследване въз основа на националност или религия и че в момента правоприлагащите органи стриктно се придържат към този принцип.

Кадиров вярва, че враговете на Русия се опитват да подкопаят ситуацията отвътре, използвайки националния въпрос на фона на трагедията в Crocus City Hall.

„Ние вече успешно се борим с неонацизма и нищо няма да ни попречи успешно да се борим и с националистическите прояви в страната“, пише той. Кадиров отбеляза, че ще има „кратък разговор“ с тези, които подстрекават към етническо прочистване, в съответствие със законодателството на Руската федерация. Той призова да бъдем разумни, обективни и полезни граждани на държавата, а не доброволни безплатни марионетки на западните разузнавателни служби.

Ръководителят на Чечня отбеляза, че е тревожно, когато фалшиви патриоти, далеч от националната политика на държавата и националната сигурност, играят с чувствата на хората и призовават към фашистки методи.“


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прав е

    73 41 Отговор
    Ами то това е правилното-кратък разговор и после в дупката...Това ще се случи и на нациките в Киев-щом са организирали този терористичен акт---в обща дупка...
  • 2 Отец Дионисий

    42 38 Отговор
    Господ да го благослови!
  • 3 велика

    46 67 Отговор
    ПУТЛЕРОПОДЛОГА

    Коментиран от #4

  • 4 Що бе

    83 29 Отговор

    До коментар #3 от "велика":

    Е кое не е правилно което е казал? Може да е всякакъв-но говори истината. Или друго си е Урсула да ти каже нещо-а?????

    Коментиран от #9

  • 5 Акула

    30 64 Отговор
    Кадировци на които Путлер не е платил им спретнаха атентата.
  • 6 Свободен

    23 35 Отговор
    Уплашил се е!
  • 7 Сащисаните

    43 9 Отговор
    ще свършат зле.
  • 8 Фащ

    43 20 Отговор
    винаги лъжат!
  • 9 кюмюра от Драгалевци

    23 9 Отговор

    До коментар #4 от "Що бе":

    Това което е казал е правилно но че е "собака " на Путин също е вярно . А най вярно е че има държави в света за които капитализма или феодализма не е най добрата форма на съществуване защото го разбират като разделяй владей или самоуправство .
  • 10 Ахмак сила

    28 44 Отговор
    И козаря е пътник! Чеченците скоро ще му видят сметката. Вече не плещи за Украйна, като станаха на тор главорезите му.

    Коментиран от #14

  • 11 ........

    24 14 Отговор
    Никакви "патритои" не са това,а са от укро пропагандата и явно пускат ботове с изкуствен интелект по социалните мрежи,защото пишат едно и също на всякакви езици.Опитват се интриги да правят вместо да призовават за мирно решение.Правят си платените пропаганди,а мирните жители и от двете страни после страдат...
  • 12 Аушвица

    24 27 Отговор
    Скоро чеченците като затрият кадирчо и цялата му продажна рода отново ще покажат ,,обичта,, си към джуджето потлер, изразяваща се в отрязани глави на руснаци...
  • 13 Истината

    24 28 Отговор
    Кадировците са менте чеченци, както у нас русофилите са менте българи. Истинските чеченци са описани от Лев Толстой в повестта Хаджи Мурат: "Чувството, което изпитваха всички чеченци-от мало до голямо, - беше по-силно от омраза. Това не беше омраза, а непризнаване на тия руски кучета за хора и такова отвращение, погнуса и недоумение пред безсмислената жестокост на тия същества, че желанието да ги изтребят, както желанието да се изтребват плъхове, отровни паяци и вълци, беше чувство тъй естествено, както чувството за самосъхранение."

    Коментиран от #21, #22

  • 14 Колко скоро

    9 9 Отговор

    До коментар #10 от "Ахмак сила":

    Месец, година, две, 5 години, 10 години, 20 години, 50?Колко ?
  • 15 Наблюдател

    21 22 Отговор
    Секнат ли огромните дотации, които Путин дава на Рамзан, той ще обяви отделяне от РФ. И не знам защо руските роби се кефят на Кадиров. Самият той се е хвалел, че е убил първият си руснак, когато е бил на 16 години. Баща му преди да стане руски васал издигна лозунга "Русские не уезжайте, нам нужны рабы и проститутки"
    и Чечня под негово ръководство напълно се дерусифицира. Етническите руснаци от 400 000 преди войните днес са под 10 000, предимно жени пенсионерки. Законите на РФ не важат, използват се тези на шериата, двуженството е масово а жените не могат да се появяват без забрадка на публични места.

    Коментиран от #17

  • 16 Анонимен

    12 7 Отговор
    Браво. Кратко, точно и ясно.
  • 17 Точно от такива като тебе

    17 11 Отговор

    До коментар #15 от "Наблюдател":

    няма нужда Русия! Нито България. Нито която и да е държава!

    Тия хора за които Кадиров говори, живеят на земите на дедите си и искат мир с другите националности в РФ, а не са като доставените с кораби от спонсора ти Сорос за да съсипе Европа- или тези които купува за да създава размитици и сваля правителства.
    Навални бе един от тях продал се на Ми6(има видео) за да насъсква нацизъм. Както нашия Сидеров.
  • 18 Гост

    14 12 Отговор
    И твоят ред ще дойде...пудел на Путин...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мразя до гроб Русия безплатно

    9 4 Отговор
    Дебелият нещастник от Ичкерия пак грухти глупости...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания