Last news in Fakti

28 Март, 2024 04:40 1 077 3

Извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор ВИДЕО

  • балтимор-
  • мост-
  • инцидент

Четирима работници все още са в неизвестност, смятат ги за мъртви

Извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Водолази извадиха две тела от река Патапско след срутването на моста "Франсис Скот Кий" в американския град Балтимор, щата Мериленд, причинено от сблъсък с товарен кораб, предаде Ройтерс, цитирана от БТА, като се позова на представители на властите.

Телата бяха извадени от реката ден след корабът се блъсна в една от колоните на моста, при което по-голямата част от съоръжението рухна във водата.

Представител на полицията на Мериленд заяви, че телата на двама мъже са били намерени в камион, паднал в реката при срутването на моста. Същият представител поясни, че операцията по намирането на телата на други хора е преустановена заради лошите условия.

Четирима работници все още са в неизвестност, като 18 часа след срутването бе обявено, че се предполага, че смъртта им вече е настъпила.

Срутването на моста "Франсис Скот Кий" доведе до затваряне за неопределено време на пристанището на Балтимор.

Във вторник спасителите извадиха живи от водата двама души, като един беше хоспитализиран, припомня Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😆😆😆

    5 0 Отговор
    След инцидента Джо Байдън даде интервю, автомобилният мост е срутен поради нещатен случай не е умишлен терористичен акт, познат ми е минавал съм по него с ВЛАК 🙄
    😆😆😆
  • 2 здрав кораб

    3 0 Отговор
    Колко красив кораб.Добре,че една боя и пак ще е готов.
  • 3 Баба Яга

    2 0 Отговор
    След като фашистгтон от години подпомага всячески киевската жидобандеровска хунта да бутне кримския мост, сега в Балтимор Господ показа на световните жандарми, как може да си го получат съвсем непланирано. Жалко за жертвите, но как да се сравнят с тези 142 от концерта в Москва?!