Last news in Fakti

29 Март, 2024 03:54, обновена 29 Март, 2024 05:36 1 741 9

Германски автобус с 60 пътници се преобърна на аутобан, ранените са над 20 ВИДЕО

  • германия-
  • автобус-
  • катастрофа

Злополуката се е разиграла в района на град Верл, на 100 км източно от Дюселдорф

Германски автобус с 60 пътници се преобърна на аутобан, ранените са над 20 ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Автобус, превозващ около 60 пътници, катастрофира в Западна Германия. Пострадали са над 20 души, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Возилото е напуснало платното за движение на магистрала 44 в западната германска провинция Северен Рейн-Вестфалия и се е преобърнало край пътя.

Според полицейски говорител автобусът превозвал ученици от професионалнa гимназия в град Варбург. Те се връщали от посещение в Англия.

Полицията първоначално заяви, че има 21 леко и един тежко пострадал. Впоследствие данните бяха променени на 20 леко и един тежко пострадал. Органите на реда уточниха, че няма хора с опасност за живота. Както се съобщава, водачът на автобуса не е пострадал.

Според наличните сведения става дума за произшествие без участието на други превозни средства, а причините за катастрофата се изясняват, обяви снощи германската полиция. Злополуката е станала в района на град Верл, на 100 км източно от Дюселдорф.

Двайсеткилометров участък от източното платно на магистрала А44 между градовете Уна и Верл в посока Касел е напълно затворен за движение. На местопроизшествието бяха изпратени екип на пожарната и спасителен хеликоптер.

Пътнотранспортното произшествие става само ден след като четирима души загинаха при автобусна катастрофа край източния германски град Лайпциг.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе фашиста Ганев

    5 5 Отговор
    това е от преди 3 дена бе копейкаджио
  • 2 Никой

    7 2 Отговор
    А, да няма грешка някаква? Как в Германия? В Европа? ..може ли такова нещо? Там не се случват катастрофи,ако питаш ,,експертите,, само у нас е възможно. Добрата новина е че няма жертви и хората ще се възстановят
  • 3 Абе ей Факти

    11 0 Отговор
    Ако претендирате че сте сериозно сайтче, не виждате ли че видеото е от бендесаутобан А9, пък вие пишете за А44. На А9 загинаха 4-има пътници. Айде стига с тва копи @ пейст
  • 4 Един шофьор

    8 0 Отговор
    Нашите от ДАИ да отидат и да проверят шофьора имали психо и карта за квалификация, и дали автобуса има лиценз , и как е минал преглед?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 така се прави качествено щау

    1 5 Отговор
    дали е 44-та или 9-та магистрала незнам но да затвориш 20км ичастък за една катастрофа си е доста тъпичко…
  • 9 Сил

    2 0 Отговор
    А бе вие добре ли сте ? Това е Фликсбус , А9 и има 4 починали .
    Кой ви ги превежда тия новини ?
Новини по държави: