Last news in Fakti

22 Април, 2024 22:57 1 164 88

Блинкън: САЩ не прилагат двойни стандарти по отношение на спазването на правата на човека в Израел

  • антъни блинкън-
  • правата на човека-
  • израел-
  • газа-
  • хамас-
  • двойни стандарти-
  • сащ

Блинкън добави, че САЩ проверяват твърденията за погазване на човешки права при израелската военна операция срещу палестинското движение "Хамас" в Газа

Блинкън: САЩ не прилагат двойни стандарти по отношение на спазването на правата на човека в Израел - 1
Снимкa: БГНЕС

Американският държавен секретар Антъни Блинкън заяви, че САЩ не прилагат двойни стандарти в политиката си по отношение на състоянието на правата на човека в Израел, цитиран от БТА.

Той направи изявлението си на пресконференция днес, на която беше представен годишният доклад на Държавния департамент за състоянието на човешките права по света през 2023 г. (State Department's 2023 Country Reports on Human Rights Practices)

"Дали прилагаме двойни стандарти? Отговорът е "Не"", каза дипломат номер едно на Вашингтон в отговор на журналистически въпрос дали има двоен аршин в американската политика, когато става дума за спазването на човешките права в Израел. "Прилагаме едни и същи стандарти към всички."

Блинкън добави, че САЩ проверяват твърденията за погазване на човешки права при израелската военна операция срещу палестинското движение "Хамас" в Газа.

В публикувания от Държавния департамент доклад се отбелязва, че войната в Газа, която причини смъртта на 30 000 палестинци и огромна хуманитарна криза, е имала "силно негативен ефект" върху положението с правата на човека в Израел, предаде Ройтерс.

Сред констатираните нарушения има наред с другото достоверни данни за произволни убийства без съд и присъда, изчезвания на хора, изтезания и необосновани арести на журналисти, посочи Държавният департамент.

В доклада се допълва, че израелското правителство е предприело някои надеждни стъпки за установяване и наказаване на длъжностните лица, които може да са замесени в тези нарушения.

Войната в Газа избухна след нападението на "Хамас" срещу Израел на 7 октомври, при което бяха убити над 1200 души в еврейската държава, а над 250 бяха взети за заложници и отведени в Газа.

Правозащитни организации съобщиха за редица случаи на причиняване на вреди на гражданското население в хода на израелското настъпление в Газа и предупредиха, че зачестяват инцидентите с насилие срещу палестинци на Западния бряг, където по данни на местните здравни власти от 7 октомври над 460 палестинци са били убити от израелски войници или заселници. Оценката на правителството на президента Байдън е, че дотук Израел не е нарушавал международното право.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния Софиянец

    49 9 Отговор
    200 цивилни палестинци мъже ,жени и деца в масов гроб в болница в Газа.Хазарите надминаха Хитлер!

    Коментиран от #23

  • 3 Чен Ун

    42 8 Отговор
    САЩ отдавна никой не ги брои за живи.Откакто мумията им е президент.

    Коментиран от #32

  • 4 Не знам въобще

    48 9 Отговор
    Останаха ли въобще хора да вярват на нещо казано от САЩ?

    Коментиран от #12, #79

  • 5 САТЪРА НА ХАНА

    11 14 Отговор
    ВРЪЗКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С ХАЗАРИТЕ Е МНОГО ДЪЛБОКА
    .....
    805 ГОДИНА ШЕФА МИ ХАН КРУМ , БЕЗ ДА ПРЕМИНАВА ДНЕСТЪР РАЗБИ АВАРИТЕ И ХАЗАРИТЕ И ОСВОБОДИ БЪЛГАРСКИТЕ ДОЛИНИ ОКУПИРАНИ ОТ РУМЪНЦИТЕ
    ....
    А 820 ГОДИНА ОБЩАТА АРМИЯ НА БЪЛГАРИ , ВАРЯГИ - ВИКИНГИ И СЛАВЯНИ УНИЩОЖИ ХАЗАРИТЕ НА ДРУГИЯ БРЯГ НА ДНЕПЪР
  • 6 Ама ич бре

    49 9 Отговор
    За два месеца 34 000 загинали цивилни! Два пъти повече от Украйна за две години! Като гледам нито ви прави впечатление, нито се напъвате да въоръжавате палестиците, чийто жертви са, а напротив, отпуснахте пари и оръжия за Израел, че са малко тези жертеви! Лъжци гнусни и жалки! Дъно сте!

    Коментиран от #24

  • 7 бай Даньо

    31 8 Отговор
    Америка не прилага никакви стандарти , тя работи ад хок и е напълно дискредитирана , последствията не са далеч когато изгуби имперския си захват върху света.
  • 8 ЗЛО

    26 8 Отговор
    ЗЛОто лъже нагло и лицемерно!
  • 9 долу сащ

    25 8 Отговор
    хубаво че цял свят чува тези думи, все едно майк тайсън да каже, аз не съм чернокож, от слънцето е.....

    Коментиран от #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 3 Отговор
    Палачинката/Блинкън ще подкрепи ли БайДрън ❗
    " БАЙДЪН СЕ РАЗГОРЕЩИ ... ПРИЗОВАВАЙКИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА „ИЗБЕРАТ СВОБОДАТА ПРЕД ДЕМОКРАЦИЯТА“: ‼️‼️‼️

    Коментиран от #31

  • 12 ......

    8 11 Отговор

    До коментар #4 от "Не знам въобще":

    Резолюцията на ООН от ноември 1947 препоръчва създаване на еврейска и арабска (не палестинска) държави. Арабелите в Израел започнаха да се наричат палестинци чак след 6-дневната война. Те никога не са искали държава. Имаха възможност да я направят няколко пъти, но не поискаха. Трансйордания окупира западния бряг на Йордан цели 18 години - от 1949 до 1967, защо не си основаха държава? Конфликтът с Израел не е нито за държава, нито за земя, нито за религия, а се базира единствено на сляпата омраза и завист на арабелите към евреите.

    Коментиран от #83

  • 13 Стратег

    7 13 Отговор
    Командващият израелските въоръжени сили да не се мотае, а да направи следното: 1. Да формира десетки, ако трябва стотици мобилни парашутно разузнавателни групи, супер- модерно въоръжени. 2. МОСАД да разузнае и да даде точна информация за разположението на формированията на Хизбула. 3. Рано сутрин на развиделяване да се направи пълномащабно ,масирано внезапно нападение на районите заети с бойците на Хизбула и да бъдат всичките на 100% завинаги неутрализирани. 5. Формиран елитен отряд от тези групи да направи операция по пленяване ръководителите на Хизбула заедно със семействата им и Израел да ги включи в преговорният процес по освобождаване на заложниците от ХАМАС. Време е за действия, а не приказки.

    Коментиран от #84

  • 14 Историк

    7 17 Отговор

    До коментар #9 от "долу сащ":

    Израел не е окупатор и няма геноцид. За какъв геноцид говорите, след като няма държава Палестина, има държава Израел от 1948 година с признаването от ООН. Първата държава признала Израел е СССР. После призната от САЩ, Англия, Франция и т.н. В областта Палестина живеят няколко арабски племена. За по удобно им викат палестинци носещи името на областта. Така както има египтяни, ливанци, сирийци, иракчани и т.н. Отново обръщам внимание, няма държава Палестина. Браво на България,която гласува срещу резолюция на ООН, осъждаща геноцида над палестински народ в Газа. Така България стана солидарна с Израел нападнат на 7-ми октомври 2023г от терористите на ХАМАС.

    Коментиран от #85

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Артилерист

    17 6 Отговор
    Блинкен лъже като дърт циганин. Убити са 34 000 палестинци, от които 13 000 деца, което е констатация на УНИЦЕФ, но Блинкен ни баламосва, че ПРОВЕРЯВАТ дали има нарушения на човешките права. Американците в Ирак убиха с килимните си бомбардировки близо милион иракчани, 4-5пъти повече осакатиха, а към 10милиона принудиха да емигрират и това, според тяхното тълкуване, все беше в съответствие с правата на човека. Как да го наречем това?

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Египтянин

    6 10 Отговор

    До коментар #16 от "Артилерист":

    Палестинците няма кой повече да ги търпи. Египет също се страхува от тях и затова затворил границата. Палестинките раждат като като зайците по 7-8 деца, мързеливи са и постоянно просят помощи от ЕС и САЩ. Ужас. За мъжете да не говорим. Те въобще не полагат никакви грижи към децата, а по цял ден копаят и правят тунели за да нападнат Израел и крият в тях като стане напечено. В момента това правят.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Шматка

    8 6 Отговор
    Правилно, не са двойни стандартите. Тройни са!

    Коментиран от #22

  • 21 Генерал Колев

    5 8 Отговор
    Докато в Газа и останалите селища има и едно място, където терористите от Хамас да могат да се скрият, бойните действия на израелската армия трябва да продължат. Докато и последният джихадист от Хамас не бъде изпратен при 72-те девственици в техният рай, офанзивата на армията не трябва да спира. Докато има и един единствен будала, който да си мисли, че с фанатични мюсюлмани може да се живее в мир, офанзивата на израелската армия трябва да продължи до пълна победа. Египет да не се прави ни лук яла, ни лук мирисала, ами да отвори границите си и приеме палестинците да мигрират на нейна територия. Една вяра са.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Маршал Тухачевски

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Обръщам внимание за падението на Египет и мълчанието на останалите богати арабски държави. Не ви ли е срам бе? 1.4 милиона палестинци, ваши братя и сестри по вяра, чакат евакуация, а вие държите контролно-пропускателния пункт "Рафах" затворен. Как е възможно това? Европа как прие милиони ислямски мигранти в своите държави? А, Вие приемате само такива хора, като Роналдо и Меси. Богаташи, но не и обикновени хора. Засрамете се, не само да приказвате по световните станции, ами покажете съпричастност към бежанците от Близкият Изток и тези от Палестина. Край с ГАЗА. Там кьорав палестинец повече няма да има. Окончателно този анклав остава на Израел. Нещата стоят така: или Израел или палестинците. Съвместно съжителство не е възможно. Време е всички да го разберат това. От Байдън, Путин и всички останали държавни ръководители. Край с ХАМАС, ще бъде унищожен
  • 24 Майка на 2 деца

    7 11 Отговор

    До коментар #6 от "Ама ич бре":

    Светът видя кои са убийците и какво направиха. Терористите от ХАМАС на 7-ми октомври 2023г нападнаха Израел. Избиха много невинни хора, изнасилваха жени и момичета, и накрая изпекоха бебе във фурна пред очите на вързаните им родители. За капак отвлякоха 253 заложници в тунелите на ГАЗА, които и до ден днешен стоят вързани в дупките на ГАЗА. В деня на "победата" се вееха хиляди палестински знамена, играха се кючеци, всичи се смеха и радваха на извършените издевателства в кибуците на Израел. Сега, оле-ле, какво стана. Ами ще стане, може ли да се радваш и поощряваш злодеите терористи от ХАМАС, извършили без причина стотици престъпления срещу човечеството. Съдът в ХАГА още не е осъдил терористичната групировка ХАМАС, що за справедливост е това?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Читател

    5 2 Отговор

    До коментар #25 от "ленин":

    Реприл е вижте му очите, всичко друго може да те излъже очите никога.Промери много
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Даааа

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Чен Ун":

    ХАМАС нямат нищо човешко. По същество те са терористи за които избиването на деца,жени,стари хора,невинни,го нямат за нищо. Отговорете си на въпроса,защо 13-14 г . арабски деца стрелят с автомати и убиват?Защо зверствата които извършиха арабите на 7 октомври 2023г., спрямо евреите,нямат никакво нормално обяснение.Сега,когато арабите са на колене,"олеле мале".Само,че аз въбще не ги съжалявам.Арабите да си понесат заслужените последици.Който ги харесва,да си ги прибере у дома.За мен те не са хора.
  • 33 Червената шапчица

    5 3 Отговор

    До коментар #27 от "Бездетна майка":

    Защо докато не свърши всичко, съседните страни не приютят тези мили и дружелюбни хора? Една вяра са. Къде остана толерантността и милосърдието?.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Доктор Гълъбова

    3 2 Отговор

    До коментар #34 от "Стойко":

    Вземай хачето и лягай да спиш. И утре е ден.

    Коментиран от #39

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Доктор Гълъбова

    3 2 Отговор

    До коментар #35 от "Ал се Газира":

    Ама няма да го повтарям на всеки. Хапчето и в леглото.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Християни събудете се

    4 2 Отговор

    До коментар #34 от "Стойко":

    Исляминизацията на Европа набира ход подкрепена от ходжите и емирите на богатите арабски държави. Съвсем очевадно е, че нелегалната имиграция в Европа не дава признаци на забавяне, като данните през първите два месеца на 2024 г. показват 31 200 незаконни преминавания на границите, което е същото ниво като почти рекордните числа от миналата година, съобщи граничната агенция на ЕС „Фронтекс“ Особено висок ръст от 541 процента има в броя на имигрантите по западноафриканския маршрут към Европа през последните два месеца. „Западноафриканският маршрут остава най-натовареният миграционен маршрут в ЕС, като пристигащите през януари и февруари 2024г., достигат близо 12 100. Това е най-големият брой мигранти, регистрирани за тези два месеца, откакто „Фронтекс“ започна да събира данни през 2011 г.“, обяви европейската агенция.

    Коментиран от #42, #44

  • 41 Християни събудете се

    4 3 Отговор

    До коментар #39 от "Стойко":

    През последните месеци престъпни групи, базирани в Мавритания, които се фокусират върху трафика на хора, изпращат мигранти от Субсахара, преминаващи транзитно през страната до Канарските острови, които принадлежат на Испания, но се намират край бреговете на Африка. Контрабандистите тъпчат тези хора в лодки, което представлява сериозна заплаха за живота им, но осигурява по-високи маржове на печалба за бандите. Други маршрути също отбелязват големи скокове, включително източносредиземноморския маршрут, който бележи ръст от 117 процента. Маршрутът на сирийски и афганистански мигранти през Турция, България, Западна Европа също е в динамика. На този фон палестинците спокойно могат да мигрират в богатите арабски държави, Египет, Йордания и в Анадола-Турция. Само ,че това не се вписва в политиката на ходжите и емирата на Катар, Иран, ОАЕ, Саудитска Арабия,Бахрейн, Египет и т.н. Странно защо Дипломацята на ЕС не реагира над надвисналата опасност по очевадното превръщане на християнският континент Европа в ислямски.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ха ха ха

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Ал се Газира":

    Ако някой си мисли, че Израел няма да разчисти Рафах от терористите на ХАМАС, по-добре да се прегледа. Израел не може да си позволи заплаха в гръб. Фронтът му се очертава срещу Сирия, Ливан и Иран. Иран успя да провали споразумението между Саудитска Арабия и Израел, при това с помощта на САЩ. Не е изключено и крайно-левите ислямо-комунисти водени от Окейжънъл Кортекс и арабските кукумицини да са в някакъв контакт с иранските проксита в Газа. Не случайно ходиха там.

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ......

    4 3 Отговор

    До коментар #44 от "Стойко":

    Примате, запомни: Палестинците никой не ги иска. Те са щастливи да имат множество хлапета и да чакат помощи. И съответно да се молят по пет пъти на ден. Те са построили социализма. Какъв купон. Но нещата се объркаха и никой не се интересува от тях, добре че умряха няколко британски хуманитарни работника. Та англичаните се сетиха, че там се умира.

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ......

    4 4 Отговор

    До коментар #50 от "Стойко":

    Казах ти мюсюлманино, бял европеец съм защитаващ каузата на Израел в справедливата борба с палестинските терористи от ХАМАС.

    Коментиран от #58

  • 54 Пилотът Гошу

    2 3 Отговор
    Така е. САЩ не прилагат никакви стандарти за правата на човека там …

    Коментиран от #56, #59

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 бай Даньо

    5 5 Отговор
    Интерсна държавичка е България. Заради заспалото и население и безпътните миcиpки туk се вижда как няколко еврейски трола успяват да обърнат представата че едва ли не обществото подкрепя израел ... има такава държава!

    Коментиран от #60, #62

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Апропо

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "Пилотът Гошу":

    От България в началото на прехода емигрираха 1 500 000 българи в САЩ. И още толкова в държавите от ЕС.
  • 60 ......

    4 4 Отговор

    До коментар #57 от "бай Даньо":

    Естествено мюсюлманино нарекъл се Даньо, белите държави от ЕС и САЩ масово подкрепят Израел в битката със злото.

    Коментиран от #63

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ......

    4 3 Отговор

    До коментар #57 от "бай Даньо":

    Обръщам внимание, горд съм като БЪЛГАРИН, че България зае правилна позоция, като гласува срещу резолюция на ООН, осъждаща геноцида над палестински народ в Газа. Така България стана солидарна с Израел нападнат на 7-ми октомври 2023г от терористите на ХАМАС. НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ МАСОВО СТОИ ЗАД ИЗРАЕЛ В БОРБАТА С ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ХАМАС!

    Коментиран от #64

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Майка на 2 деца

    5 2 Отговор

    До коментар #61 от "КОТарАК 😼":

    Намерил съм си добър съпруг и сутрин той върши тази дейност. Аз съм в частният бизнес и сутрин тръгвам на работа.

    Коментиран от #69

  • 66 ......

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "бай Даньо":

    Чистокръвен Българин поддържащ изцяло като милионите други българи държавата Израел в борбата със злото.

    Коментиран от #71

  • 67 Даааа

    3 5 Отговор

    До коментар #64 от "бай Даньо":

    Палестинците да мигрират в Турция, откъдето са дошли на времето в Палестина и в останалите арабски държави, Египет, Катар, Бахрейн, ОАЕ, Саудитска Арабия и т.н. Нямат работа по вече в ГАЗА и останалите градове на Палестина. До тук бяха. Те са терористи.
  • 68 Антитрол

    2 4 Отговор
    "Какви кючеци и гюбеци мятаха когато хамас нападнаха беззащитни хора помните ли. Сега ще плащат и плачат още много".
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Мюслюманин

    3 3 Отговор
    Египет е 110 милионна държава, толкова ли не могат да ги приберат тия палестинци, не виждат ли, че Израел си иска земите обратно. Египет и палестинците нали са братя по вяра, мюслюмани и т.н. братски народи - колко му е да си ги приберат за да спрат да умират палестинци, деца - всичките бежанци. Очевидно няма друго решение.. те са на египетската граница. Освен да се измятат в морето или какво? Тоя свят тотално пощуря. Египет незабавно трябва да си отвори границите и да приюти бежанците! Европа приютява векове наред и в момента милиони и милиарди мигранти, а Египет огромна и мощна държава не може да прибере малък брой бежанци, братя и сестри по вяра? Срамота. Айде по сериозно!

    Коментиран от #72, #76, #77

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Египтянин

    4 5 Отговор

    До коментар #72 от "Сабри":

    Палестинците няма кой повече да ги търпи. Египет също се страхува от тях и затова затворил границата. Палестинките раждат като зайците по 7-8 деца, мързеливи са и постоянно просят помощи от ЕС и САЩ. Ужас. За мъжете да не говорим. Те въобще не полагат никакви грижи към децата, а по цял ден копаят и правят тунели за да нападнат Израел и крият в тях като стане напечено. В момента това правят.

    Коментиран от #74

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Е тоя квартал го знаем кв Столипиново

    1 1 Отговор
    АМА сега е ИЗГРЕВ … ами как да вярвам на тоя като няма квартал ,,ЗАЛЕЗ “
  • 76 Хммм

    2 5 Отговор

    До коментар #70 от "Мюслюманин":

    Тези земи не са израелски. И защо Египет трябва да приема мигранти когато те си имат земя. Ти как ще се чувстваш ако някой дойде и без да те пита заселва в половината ти двор някой друг. И този друг не само че се заселва, ами започва да заселва и твоята половина
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Хммм

    4 3 Отговор

    До коментар #31 от "Християни събудете се":

    Ти от инквизицията ли си. Мигранти има защото тези които сега защитават зверствата Израел разрушиха страните им. Живееха си своя си живот в своята си страна и не пречиха на никого. Но някои решиха че арабите живеят върху техния петрол и съсипаха с "демокрация" държавите им.
  • 79 Калпазанин

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Не знам въобще":

    Останаха, самите те и онези купени арабели около исраел също и в Ес с промитите мозъци от медиите им, марионетките им Южна Корея джапанките
  • 80 шааа

    2 1 Отговор
    Блинкън: САЩ не прилагат двойни, а тройни стандарти - едни за себе си, други за васалите си и трети за всички останали
  • 81 Иван

    2 1 Отговор
    Ние не видяхме нищо добро от САЩ - те след Марк Твен - ето какво продуцират.

    Войни, насилие, не е хубаво - като едно СССР, само дето СССР ни даде хубаво детство.
  • 82 резервист

    1 2 Отговор
    Как постъпиха американците с местното население в собствената си страна? Избиха колкото можаха, а останалите затвориха в резервати, като екзотични животни. Дори и от там ги изхвърляха, ако се окажеше че на тези окаяни територии все пак има нещо ценно.
    Израел натика над 2 милиона от местното население в резервата Газа, за да не и се пречкат, докато усвоява земята им. Редовно им спретваше интифади, за да си тренира армията и да плаши останалите араби. Когато обаче се оказа, че точно там е най-голямото находище на нефт и газ в Средиземно море изведнъж Хамас реши да побеждава Израел. Сега евреите избиват колкото могат от палестинците и се опитват да изритат останалите другаде.
    Така че стандартите не са двойни, а са си същите.
  • 83 резервист

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "......":

    Израел направи всичко възможно да направи "сляпата омраза" прогледнала! Браво бе!
  • 84 резервист

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Стратег":

    Да направи, ама не може. На Натаняху му трябва война без край, защото иначе е пътник.
  • 85 резервист

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Историк":

    35000 хиляди души по-малко убити ли са като няма държава Палестина? Местното население не е съставено от хора, така ли?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.