Last news in Fakti

25 Април, 2014 09:27 1 740 0

Пентагонът: Издирването на боинга ще отнеме години

  • боинг-
  • малайзия

Издирването на изчезналия пътнически самолет на авиокомпания Малайзия еърлайнс може да отнеме години. Това съобщи Ройтерс. Агенцията се позовава на експерти от Пентагона.

Те са разочаровани от факта, че подводната операция по издирването на изчезналия боинг, в която взе участие високотехнологичния робот Bluefin-21 не е довела до напредък в издирването.

През следващата седмица се очаква властите в Малайзия да публикуват предварителния доклад за издирвателната операция. Експерти се опасяват, че тя може да бъде най-скъпата в историята на човечеството като разходите досега надхвърлят няколко десетки милиони долари.

Самолетът Boeing 777-200, извършващ полет MH370 Куала Лумпур — Пекин, изчезна от радарите на 8 март. На борда на самолета самолета се намираха 239 души.

Междувременно беше съобщено, че лошото време е прекъснало за пореден път издирването на изчезналия Boeing 777 от въздуха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА