Last news in Fakti

21 Юли, 2014 09:52 1 393 0

Дете, простреляно с въздушна пушка е в болница

  • дете-
  • простреляно

67-годишна жена от Сливен се натровила с гъби

Момченце на 3 години и 8 месеца е прието снощи в МБАЛ “Д-р Иван Селимински”-Сливен с прострелна рана в гърба от въздушна пушка, съобщават от лечебното заведение.

Зам.-директорът по медицинските дейности в болницата д-р Хрисант Хрисантов заяви, че по първоначални данни друго дете го е простреляло по невнимание. Уведомена е полицията. Раната на детето е повърхностна, няма опасност за живота му.

В отделението по реанимация е настанена 67-годишна жена от Сливен, която се натровила с гъби. Тази сутрин пациентката е в добро състояние.

На 18, 19 и 20 юли спешна помощ в болницата са потърсили 161 души, хоспитализирани са 86 от тях.  За периода са извършени 18 операции и 8 раждания. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА