Last news in Fakti

25 Юли, 2014 13:27 2 609 1

Италианка роди, без да знае, че е бременна

  • италианка-
  • роди-
  • бременна-
  • без да знае

Жената се оплаквала само от болки в гърба

Жителка на Италия поднесе неочакван подарък на съпруга си, ставайки майка, без да знае, че е бременна, съобщи The Local.

Жената потърсила медицинска помощ заради болки в гърба, но прегледът показал, че е в деветия месец, и малко след това раждането започнало. В резултат на бял свят се появило напълно здраво бебе, но родителите били толкова изненадани, че в първия момент не могли да му измислят име.

Според експерти подобен феномен се случва веднъж на 7225 случаи на бременност. Според “Дейли Мейл“ това става много по-често – на 600 пъти. Изданието привежда като пример случай с 20-годишна англичанка от Дувър, която също попаднала в болница с оплаквания от болки в гърба, а няколко часа по-късно неочаквано за себе си родила момченце.

През януари пак италианка неочаквано станала майка, като до момента 31-годишната дама смятала, че има стомашни колики. Пикантното в случая е, че тя била монахиня. Тя кръстила сина си Франческо в чест на папа Франциск.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    1 0 Отговор
    А разбрала ли е от кого е?Или е заченала като Дева Мария?