30 Юли, 2014 00:16 17 131 15

Мъж отива за обрязване, събужда се без пенис

  • обрязване-
  • сюнет-
  • пенис

Не по-малко изненадана се оказала съпругата на Джони Ли Банкс – Зелда Банкс, която с ужас установила, че съпругът й няма с какво да изпълнява своите задължения

56-годишният Джони Ли Банкс от американския щат Алабама решил да разнообрази половия си живот като се обреже, съобщават местни медии.

Той обаче с учудване установил след като се събудил след операцията, че вместо с „малко кожа“ се е разделил и с пениса си.

Не по-малко изненадана се оказала съпругата на Джони Ли Банкс – Зелда Банкс, която с ужас установила, че съпругът й няма с какво да изпълнява своите задължения.

Операцията се случила през юни и семейството със седмици се чудело дали да повдигне иск срещу двамата доктори от местната урологична клиника, които присъствали на ампутацията на мъжкото достойнство на г-н Банкс.

Все пак те се решили на дело срещу лекарите след като съпрузите не получили отговор какво е наложило премахването на пениса, заяви адвокатът на съпрузите Джон Грейвс.

От болницата лаконично обявиха, че ще се защитят в съда от клеветите. В момента не се съобщава за каква сума е искът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ismail Omer

    1 2 Отговор
    tipanar trqbvase da tirsi doktor muslumanin te znaqt sunneta 4oveka ne e bil muslumanin taka ste reji ot dinoto sega ste gleda kak c.kat jena mu
  • 2

    2 0 Отговор
  • 3 PROFESIONALISTA

    5 0 Отговор
    Така му се пада като е уяден американец, дето мисли само с долната си глава.
  • 4 Христо Христов

    5 0 Отговор
    От нищо нещо! За какъв ... му е трябвало да се обрязва - за да остане без никакъв!!!
  • 5 nakata88bg .

    4 3 Отговор
    хамериканците са най-тъпа и ограничена нация, явно самите хирурзи просто не знаят какво представлява обрязването, във вицовете и ТВ шоута - това е махане на оная работа, затова са го отрязали

    Коментиран от #6

  • 6 Иван Петров

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "nakata88bg .":

    Страшно глупави са, затова живеят в подредена държава и цял свят се съобразява с тях. Българите понеже сме много умни си хвърляме боклуците през прозорците, паркираме по тротоарите, избираме си некадърници да ни управляват и живеем страхотно.

    Коментиран от #13

  • 7 Рашко Ломския

    0 0 Отговор
    Статията или е копната от жълт вестник или е измислица. Доколкото знам при обрязване на децата ходжите дори не слагат упойка а в болница най-много да сложат местна упойка. Тука човека приспан и като се събудил бил без пенис. Все едно да отидеш на зъболекар да ти вади нерв и той да те просне в операционната, да те накачат със системи, да се изсипят сестри, анестезиолози, хирурзи да те упоят и да започне тежката операция,!!! Все едно ти правят сърдечна трансплантация. Пълни глупости. Цялата процедура се състои в това да ти дръпнат с два пръста кожата и да направят едно клъц. Вероятно да 5-10секунди.
  • 8 Владислав Димитров

    1 5 Отговор
    Как може да си толкова голям тъпигьоз ? Направи си поне едно пътешествие до Америка, че да видиш как живеят "тъпите" хамериканци !
    http://travel.drom.ru/25666/

    Коментиран от #12

  • 9 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Ромите му викат СЮНЕТ а циганите не знам.
  • 10 Иван Господинов

    1 0 Отговор
    Глупости - лилавата крава му го отхапа. Един мармот на който имам пълно доверие ми го каза. Даже Бареков има видео на телефона си. Яне Янев има има копие от договора за придобиване на кравата който доказва че кравата е собственост на Бойко Методиев Борисов.
  • 11 wulkan

    1 0 Отговор
    Ми те в щатите имат опит: отива един каубой на лекар и му вика: докторе, трябва да ме кастрираш. Абе, вика оня, момче, ти си млад човек, как ще те кастрирам и защо. Ми, не знам, от фермата ме изпращат. Бе ти, вика пак доктора, луд ли си? Я бягай от тук! Вади каубоя пищофа и вика ще ме кастрираш, или си губя работата, човече!!! Е, щом е така - доктора станал сговорчив. Свършил си работата, оня постоял ден, два и си тръгнал на кона, ама внимателната. Среща по пътя друг каубой отива към лекаря и вика: Имунизира ли се бре? Ааа, това ли беше бе, вика му кастрирания, доста се чудих за думичката! хахаха, та имат традиции американците. Виц просто, де да ги знам американците, проблемите са си техни
  • 12 Angel Tsvetkov

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Владислав Димитров":

    всичко това е построено с напечатани $ ,когато ние викахме сдс 45 години стигат. този бетон ли ми хвалиш.като излезеш на балкона за чист въздух и се нагълтващ с СМОК. Природната красота е друго нещо.

    Коментиран от #15

  • 13 Angel Tsvetkov

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иван Петров":

    Иване Иване ако държавата им бе подредена нямаше да им трябват пистолети а всеки си има у тях един а някои цял арсенал. А това се нарича СТРАХ,това ли е подредено ,там хората са зомбирани и работния ден е 12 часа,
  • 14 Рашко Ломския

    1 2 Отговор
    Кои са най-популярните неща в света? Кока Кола, Макдоналдс, Епъл, Андроид, Майкрософт,Гугъл, youtube, yahoо, Боинг, GM, Opel., Ford,.Dodge, JEEP, NIKE... и т.н. да не изброявам всичко.. Това прости хора не могат да го направят, ние ако бяхме по-умни да бяхме ги измислили тези неща и да бяхме ги продавали по света. Освен това в САЩ всичко е измислено за народа. Няма данък ДДС, акцизи и т.н., от това всичките им стоки са по-евтини от тези в България. Замислете се едно БМВ М3 в САЩ е 47000долара, толкова е и C63AMG това са 65000лв. тука тези коли са по 200 бона. Всички коли там са двойно и тройно по-евтини нищо че заплатите им са десеторно по-високи от нашите.. Тука сме простите, че ни дерат по три кожи, там ако им бръкнеш в джоба и ще се разбонтуват, за това има и оръжия, защото ако се опитат да им го вземат, американците ще излязат на улицата.
  • 15 Владислав Димитров

    0 5 Отговор

    До коментар #12 от "Angel Tsvetkov":

    Ти добре ли разгледа снимките ? Имат си хората бетон, имат си и красива природа. Ако това ти е малко гепи тогава още малко чист въздух и ПРИРОДА-http://travel.drom.ru/21829/