Last news in Fakti

25 Август, 2014 18:49 3 338 2

Призоваха Милото да се залее с ледена вода

Бившата депутатка от ГЕРБ Ирена Соколова се заля със студена вода след призива на Цветан Цветанов вчера. Тя се включи в акцията като дари 1000 лв., за да помогне на хората с аутизъм.

Ирена Соколова призова да се включат в акцията актьора Калин Сърменов - Милото и писателя Калин Терзийски.

Аутизмът представлява усамотяване, самоизолиране. Аутизмът е психично заболяване, което засяга развитието на мозъка, а от там и поведението на човек. Аутистите изглеждат като хора, които живеят в свой свят.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умното

    3 0 Отговор
    Какъв аутизъм? Тези са ужасно зле, инициативата е за ALS, съвсем друго заболяване!
  • 2 Монго

    1 0 Отговор
    Той Цвъ Цвъ започна с глупостите, и те да не видят нещо , вървят след "заместник вожда", като овце и редят неговите щуротии. Ама нека да си видим що за стока са политиците ни. Иначе между Аутизма /психично заболяване засягащо развитието на мозъка/ и Амиотрафичната латерална склероза /прогресивна дегенерация на моторните неврони/ има разликааа...