Last news in Fakti

26 Август, 2014 08:31 3 125 0

Хапчета за отслабване убиха тийнейджърка

  • хапчета-
  • отслабване-
  • жена

Преди 4 месеца тя родила дете и вероятно затова е приемала добавките

17-годишно момиче почина след прием на свръхдоза хапчета за отслабване. Все още обаче не се знае дали то е искало да се самоубие, или е взимало хапчета, за да се лиши от излишните килограми. Четири месеца преди трагедията момичето е родило извънбрачно дете, предаде ТВ7.

Константина е живяла през последните месеци с приятеля си Йовко. Той я открива във фаталния ден, след като е погълнала цяла опаковка таблетки. Йовко не иска да говори за случилото се, не казва и дали Константина е приемала редовно таблетки за отслабване.

По думите на близките й, Константина никога не е имала проблем с килограмите. Роднините й признават, че момичето е имало бурен живот. Напуснала е преди време училище, а преди няколко месеца е родила извънбрачно дете.

На този етап от полицията не могат да кажат каква е причината за смъртта на младото момиче, както и какви точно хапчета е погълнала във фаталния ден. Отговорите на тези въпроси ще станат ясни едва когато излязат назначените по случая експертизи.

Не е ясно и дали Константина е прекалила с дозата неволно, или съзнателно е сложила край на живота си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА