Last news in Fakti

29 Август, 2014 11:11 1 128 2

Стена затрупа работник в Пловдив

  • стена-
  • затрупа-
  • работник-
  • пловдив

Инцидентът е станал около 10,00 часа

Стена затрупа работник в Пловдив - 1
Снимка: Марица

24-годишен работник пострада, след като стена се срути върху него днес сутринта по време на изкопни работи в Пловдив. Исмаил е откаран в болница, съобщи "Марица".

Инцидентът стана малко след 9 часа на обект в междублоково пространство между улиците "Христо Ботев" и "Тракия". Тухлената стена е рухнала, докато работниците наливат бетон. Тя паднала върху Исмаил и го затиснала в изкопа с главата надолу. Трапът всъщност е спасил живота му, за да не бъде премазан.

Пожарна и линейка пристигнаха на мястото само 3 минути след инцидента. Огнеборците бяха в готовност да използват пневматични възглавници, но не се наложи.

Обектът е зъболекарски кабинет, който се преустройва.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Еее, добре че е оцеляло момчето, белята става за секунди...
  • 2 Бай Иван

    0 0 Отговор
    То момчето май е било ромче а?