Last news in Fakti

21 Септември, 2014 14:48 1 073 0

Кардиолозите от Пирогов консултират пациенти в Световния ден на сърцето

  • кардиолозите-
  • "пирогов"-
  • консултират-
  • световния ден на сърцето-
  • 29 септември

Не е необходимо направление от личния лекар, а само предварително записване

Кардиолозите от "Пирогов" ще консултират пациенти в Световния ден на сърцето, който се отбелязва на 29 септемеври, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Екипът на доц. д-р Мария Миланова от Клиниката по кардиология на Университетската болница за активно лечение и спешна медицина „Н. И. Пирогов” обявява Ден на отворените врати за консултация на пациенти със сърдечно-съдови заболявания. Прегледите ще бъдат в сградата на Медицински център „Пирогов” и само за предварително записани пациенти.

Желаещите да се възползват от срещата със специалистите задължително трябва да се запишат на телефон 02/9154574. Записванията започват от 25 септември между 14.00 и 16.00 часа.
Не е необходимо да се носи направление от личния лекар, поясняват от екипа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА