Last news in Fakti

23 Септември, 2014 13:39 3 206 1

Мъж получава по 100 оргазма на ден

  • мъж-
  • оргазъм-
  • състояние

Дейл Декър страда от синдром на устойчива генитална възбуда

Дейл Декър страда от проклятие, което много мъже биха приели като благословия. Той получава по 100 оргазма всеки ден и твърди, че това е съсипало живота му.

През 2012 г. Дейл развива синдром на устойчива генитална възбуда, който променя живота му завинаги.  Оттогава той ограничава до максимум социалните си контакти и прекарва дните си основно в своя дом в Уисконсин. Пред „Мирър“ той заявява.

„Представете си да носите ковчега на своя баща по време на неговото погребение и точно тогава да получите 9 оргазма точно там, докато цялото ви семейство скърби с вас. Представете си да не искате да получите оргазъм до края на своя живот. Физическото ви състояние може и да е добро, но вие се чувствате напълно отвратен от това, което се случва с вас.  Това ми се е случвало, докато пазарувам в магазина и 150 души гледат право в мен. Ако подобно нещо може да ти се случи, ти просто не искаш да излизаш от дома си.“

Дейл живее заедно със своята съпруга Ейприл и двамата си сина. Те правят всичко възможно да го подкрепят в този тежък за него момент. Ейприл заявява:

„Сега ни е наистина трудно, след като Дейл не може да работи и да подпомага семейството. Чувствам, че цялата тежест е паднала върху мен. Понякога той получава пристъпи през нощта и затова спим в отделни спални. Много е неприятно, когато искаш да споделиш личното си пространство със своя съпруг, а на практика това ти е невъзможно.  Наистина ми липсва старият Дейл.. Надявам се, че ще може да се намери лечение за неговото състояние и ние отново ще заживеем нормално.“

На практика Дейл е в състояние на почти постоянна ерекция. Въпреки това той рядко прави секс с жена си, тъй като това е напрягащо и за двамата.

„Понякога опитваме, но това е много фрустриращо и за двама ни. Ходил съм при много лекари, но нищо не помага. Единственото, което искам е да си върна стария живот обратно,“ надява се Дейл Декър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    0 1 Отговор
    Завалията,че той освен оргазми нещо друго дали успява да направи през деня?