22 Октомври, 2014 09:00 66 836 4

Как да станеш изключителен в леглото!

  • тонус фортис-
  • секс

Най-големият удар по увереността на един мъж е невъзможността да задържи еякулацията си и да достави максимално удоволствие на жената. Официалните данни съобщават, че този проблем засяга  8-10% от мъжете. Истината обаче е, че явлението се среща далеч по-често, отколкото предполагаме. Дори и при младите мъже. Не са тайна и други проблеми на съвременния мъж, които също набират скорост – стрес, хронична умора, раздразнение и депресивни състояния.

Всичко това накара специалистите от Life Nutrition да намерятнай-добрата селекция от чудотворните билки от природата, които да върнат сексуалната увереност, продуктивността и доброто настроение у мъжа. Така е създаден еликсирът, наречен Тонус Фортис, който можете да видите ТУК.

Тонус Фортис е най-мощният, напълно натурален, сексуален стимулант, който дава огромна полова мощ и кара мъжете да се чувстват истински способни. Продуктът удължава ерекцията, подсилва либидото, прави те „винаги готов“ за интимни приключения. Също така зарежда с енергия, тонус и има много здравословни ползи за организма.

Еликсирът е събрал в себе си екстракти от уникалните билки бабини зъби, магарешки бодил, жълт кантарион, гуарана и българското ЧУДО - мурсалски чай. Тонус Фортис е най-доброто средство, помагащо не само за засилване на потентността, забавянето на еякулацията, но и при редица неразположения, като хронични възпаления на черния дроб, хемороиди и фисури, проблеми с простатата, депресивни състояния, отпадналост и умора, възпаление на половите органи, стомашни киселини, нарушена сексуална активност, хормонален дисбаланс и много други.

Тонус Фортис е и отлична спортна добавка, която спомага за бързия растеж на мускулите, като повишава по естествен път нивото на тестостерона. Подпомага изгарянето на мазнините, дава сила и издръжливост.

Този български еликсир за истинско мъжество има супер бърз и траен ефект! Предлагаме ви да се убедите сами в страхотното му действие. Придобийте още сега невероятни сексуални способности, енергия и издръжливост. Поръчайте Тонус Фортис от ТУК!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    ХА ХА ХА
  • 2 Japoneze

    3 4 Отговор
    Колко взехте от рекламата ?Мурсалския чай си го пия и без това, натурален.Само да не е някой химически бъркоч натъпкан с тестостерон- направо ще "изпращите" някого!
  • 3 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 4 Дидо

    0 0 Отговор
    Надявай се на стимуланти да вдигнеш самолета !!!