Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 17:52 1 051 0

Шуменските мотоклубове събраха пари за незряща

  • шуменски мотоклубове-
  • събраха-
  • пари-
  • незрящи

Шуменските мотоклубове събраха от организираните от тях благотворителни концерти пари за лечението на незрящата Мила Петрова. Благородният жест направиха организаторите на благотворителните концерти под наслов „Рок за Мила” /двата мотоклуба в Шумен/ .

От проведените благотворителни концерти и дарения вече са събрани общо 13 000 лева и Мила Петрова може да се подготвя да замине за поредна операция в клиниката на Мулдашев, съобщи  Герман Бочуков,  председател на моторния клуб „Tне Devils”, по чиято инициатива са проведени концертите.

От последните два концерта са събрани от дарения - 1682 лева от касите, поставени по време на концертите и 5 079 лв. - от дарения.

Бочуков припомни, че на предните два благотворителни концерта, проведени на 25 и 26 юли, са събрани 3 438 /от концертите/ и 2 800 лева /от дарения, направени след концертите/.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА