Last news in Fakti

23 Ноември, 2014 12:53 3 150 0

Танцьорка е с мозъчно сътресение след падане в банята на хотел в Банско

  • падане-
  • баня-
  • банско-
  • пирогов-
  • танцьорка

Незабавно ръководителите на пострадалата танцьорка потърсили лекарска помощ в Благоевград

16-годишна участничка в престижния фестивал на изкуствата „Утринна звезда“ в Банско контузи тежко главата си и по спешност е насочена за неврохиругия в „Пирогов“, предаде struma.bg.

Инцидентът с тийнейджърката от Петрич станал в банята на хотелската стая в Банско. Докато се къпело, момичето се подхлъзнало, при падането на пода наранило сериозно главата си. Девойката се оплакала от главоболие, придружено с гадене и повръщане. Незабавно ръководителите на пострадалата танцьорка потърсили лекарска помощ в Благоевград.

Има мозъчно сътресение вследствие на падане, след направените изследвания на скенер момичето е насочено за неврохирургична консултация, каза дежурният в Спешен център - Благоевград невролог д-р Красимир Стойчев.

За инцидента са информирани и родителите на детето в Петрич, предстои му консултация със завеждащия на детска неврохирургия д-р М. Захаринов


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА