Last news in Fakti

17 Декември, 2014 10:36 1 715 0

Болница плати операцията на момиченцето, изгубило се в гората с братята си

  • карандила-
  • болница-
  • плати-
  • операцията-
  • пострадало момиче
Болница плати операцията на момиченцето, изгубило се в гората с братята си - 1
МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен

Болницата поема изцяло разходите по операцията на 9-годишното момиче, което с братчетата си се изгуби в гората, съобщи заместник-директорът по медицинските дейности д-р Хрисант Хрисантов в МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен.

Припомняме,че преди дни след 12-часово издирване спасиха три деца край местността "Сините камъни" - на възраст 5, 7 и 8 години, коита се бяха изгубили. 

На 16 декември детето е оперирано и успешно са му поставени импланти. То постъпи в болницата със счупена раменна и лъчева кости на дясна ръка след падане в планината. Състоянието на малката пациентка е стабилно. Операцията е безплатна, но имплантите струват 800 лв.

„Средствата от кампанията, която бе инициирана в социалните мрежи от близки и приятели на семейството, може да се използват за подаръци на петте деца или за закупуване на най-необходими продукти за Коледните и Новогодишните празници”, каза д-р Хрисантов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА