Last news in Fakti

24 Януари, 2015 12:12 2 119 2

Четиримесечно бебе почина от задушаване

  • бебе-
  • почина-
  • задушаване

Инцидентът се е разиграл снощи

На 23.01.2015г. около 19:00 часа в РУП-Гоце Делчев е получено съобщение от Спешна помощ - Гоце Делчев за това, че около 18:00 часа на същата дата, в спешния кабинет е доведено от родителите си починало бебенце на четири месечна възраст.

При извършения медицински преглед не са установени данни за насилствена смърт и травматични увреждания. По първоначални данни смъртта е настъпила вследствие на задушаване от повърната храна. За случая е уведомена полицията в Гоце Делчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ЛУДИ ОТ ВСЕКИ ЧОВЕК РОДИТЕЛ НЕ СТАВА

    Коментиран от #2

  • 2 родител

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Права си до някъде.Това може да се случи на всеки.При бебета до една година това е много опасно и затова трябва да се следи постоянно.Жалко за детето и родителите.Трудно се преживява такава мъка.