Last news in Fakti

26 Януари, 2015 15:56 1 172 0

Грипна епидемия и във Варна

  • грипна епидемия-
  • варна

Учениците във ваканция до следващия вторник

 Грипна епидемия бе обявена и във Варна, стана ясно от заседанието на Областната оперативна комисия за ръковоство, координация и контрол в борбата с грип и ОРЗ. През уикенда случаите на вирусна зараза са се увеличили рязко и това наложи въвеждането на днешната мярка.

Учениците ще са във ваканция до 3 февруари, включително. Тогава комисията ще се събере отново, за да реши дали на 4-ти февруари ще се учи.  Ваканцията е само за училищата на територията на общината, не и за тези в областта.

Детските ясли и градини ще продължат да работят, но при строг филтър за заболели деца. Заради епидемията обаче спират плановите операции, прекратяват се свижданията, няма да работят детските и женски консултации. Всякакви масови прояви ще бъдат ограничени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА