Last news in Fakti

2 Май, 2015 18:20 2 440 4

Някой продаде записа с акушерката

  • емилия ковачева-
  • продаде-
  • записа-
  • акушерката

Искам да му видя очите, заяви завеждащият гинекологичното отделение в Софиямед д-р Валери Нецов

Някой продаде записа с акушерката - 1
Снимка: Нова телевизия

"Някой продаде записа от нощта, в която Емилия е пребила бебето. Искам да му видя очите и да видя 30 сребърника ли прозират от там или нещо друго. Ние всички подписахме, че няма да изнасяме следствена информация. 4-5 часа по-късно обаче записът беше в медиите." Това заяви по Нова телевизия завеждащият гинекологичното отделение в "Софиямед" д-р Валери Нецов.

Д-р Нецов разказа цялата хронология на събитията, от момента на раждането на малката Никол, до момента, в който бебето е изпратено за изследвания в "Токуда".

"Единственото, което мога да кажа е, че добре, че имаше камери. Иначе всички щяхме да носим вина и гузност. А това не е така. Виновен е един човек, който извършва криминално деяние. Това е за съжаление. Не можем да си обясним. Кой може да обясни злото", каза още той и заяви, че по искане на Емилия, която е от Самоков, са ѝ се сливали дежурствата.

„Познавам я като спокоен човек, на който може да се разчита. Вършеше си работата съвестно”, заяви Даниела Павлова, колежка на Емилия.

По разказа на Павлова, във въпросната нощ, на смяна са били две акушерки, двама лекари и една санитарка. Даниела Павлова не може да си обясни защо колежката ѝ е извършила това. „Когато дойдох за нощното дежурство знаех, че тя остава от дневна”, заяви още Павлова.

Д-р Иван Димитров заяви пък, че по поведението на Емилия през деня не е можело да се предположи какво ще се случи.

„Винаги когато съм бил на дежурство с нея, съм бил много спокоен, защото обгрижваше децата”, заяви д-р Димитров. „Имаме ясна информация коя майка, от коя акушерка е доволна или недоволна”, каза още той.

Д-р Димитров призна, че почти няма хора, които да работят само в тази болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Защо се чудиш докторе,тя България е пълна с предатели,не виждаш ли продадоха Родината си,ти се чудиш защо са продали филма,за пари докторе,за пари,но ,господ ще съди всички предатели ,до един,да не мислят,че ще им се размине.
  • 2 гошо прупрунков

    0 0 Отговор
    не трябва да им се позволява да работят на повече от едно място . ама касата като сложила едни изисквания да има по 1000 специалиста че да сключи договор какво да се очаква
  • 3 Кочо

    0 0 Отговор
    Искам да видя доктора в раирани дрехи и прохладна килия!
  • 4 др Секиров

    0 0 Отговор
    Това е българското здравеопазване. Влизаш здрав .....