Last news in Fakti

22 Май, 2015 14:02 1 400 0

Аутопсия не даде отговор за смъртта на родилка

  • добрич-
  • родилка-
  • смърт-
  • отговор-
  • аутопсия

Очаква се до 20 дни да бъдат готови хистологичните резултати и едва тогава ще има ясен отговор

Аутопсията на починалата родилка в Добрич не даде отговор за причината за смъртта й, съобщи БНР.

Според съдебния лекар Димитър Димитров макроскопските данни не потвърждават работната версия за белодробна емболия.

Очаква се до 20 дни да бъдат готови хистологичните резултати и едва тогава ще има ясен отговор.
Бебето е добре, под наблюдение в Неонатологичното отделение на Добричката болница.

Факти.бг припомня, че младата жена почина в болницата в Добрич. Малко след раждането тя се е почуствала зле, а усилията на реаниматорите да я върнат към живота, са били неуспешни.

След като е приета в болницата се налага екипът да извърши секцио по спешност. Самата операция е протекла нормално. Около 23 ч. вечерта родилката започва да има остри болки в гръдната област и задушаване, след което е колабирала. Извикан е екип от реаниматори, които в продължение на повече от час са правили опити да възстановят сърдечната дейност, но безуспешно. Смъртта е констатирана в 1.11 ч. през нощта на сряда срещу четвъртък. Първоначалната версия за смъртта на жената бе белодробна емболия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА