Last news in Fakti

24 Май, 2015 01:30 2 227 3

65-годишна многодетна майка роди четиризнаци

  • майка-
  • четиризнаци-
  • германия

Анегрет Раунинг вече е била майка на 13 деца

65-годишната Анегрет Раунинг роди четиризнаци, съобщи RTL.

Германката живее в Берлин и дори преди раждането си е била многодетна майка. До сега тя е имала 13 деца.

Три от нейните четиризнаци са момчета, сред които има и едно момиче. Тяхното тегло варира от 655 до 960 грама, а ръстовете им са между 30-35 сантиметра.

Раждането се е провело на 19-ти май. Към този момент те са под наблюдение в кувиози. Периодът на бременността на Раунинг е бил 26 седмици.

Родилката работи като учителка по английски и руски. Нейното раждане предизвика множество спорове в Германия. Според специалисти рисковете за здравето на всяка жена над 35 години се увеличават драстично по време на бременност. Раунинг е пътувала до Украйна, за да се подложи на интервенция за присаждане на яйцеклетки.

До този момент тя има 13 деца и 7 внука. Най-голямото й дете е на 40, а най-малкото до преди раждането бе  дъщеря на 10-години. Точно тя е настоявала за по-малки братчета и сестричета. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Жена, която знае, че истинското богатство са децата. За разлика от нашите.
  • 2 ани

    0 0 Отговор
    Даваха по някой от телевизионните канали за българка/вдовица/ с 6 деца , които не можеха да отиват на училище защото нямаха дрехи и обувки . Закона за помощите трябва да се преработи ! Никакви пари на ръка !! Не може циганите да смучат помощи като кърлежи без да изпращат децата си на училище .. За децата които посещават училище и са от социално бедни семейства, да има трапезарии в самите училища !
  • 3 Разпутин

    0 0 Отговор
    Чудя и се кой , ще ги гледа когато умре?Когато тя стане на 75г те , ще са само на 10г дори и да е жива тя няма да е в състояние да се грижи пълноценно за тях.Смятам ,че това е голяма безотговорност.