Last news in Fakti

3 Юли, 2015 07:26 11 531 7

10 съвета как да намалим теглото си с помощта на водата

  • вода-
  • тегло-
  • килограми

Организмът ни се нуждае от много вода

Освен че е жизнено необходима за всички процеси в човешкото тяло, водата може да бъде и едно не лошо средство за намаляване на храненето и съответно – на теглото. Ето няколко прости съвета от здраве.бг как да я включим в борбата с излишните килограми:

1. Поставете по една голяма чаша вода на няколко места в къщата - до леглото, в кухнята, в коридора, на работното място.

2. Когато ви се прииска да хапнете, незабавно изпийте чаша вода. Ще се почувствате сити и ще избегнете излишните калории.

3. Изпивайте по 2 чаши вода веднага след събуждането си, а след това на всеки час от вашия ден по 1 чаша. Така ще получите необходимата дневна норма вода, която не бива да бъде по-малка от 1,5-2 литра.

4. Заменете чашата кафе или чай с чаша гореща вода с капка мед.

5. Добре е да пиете с помощта на сламка - ще пиете на големи глътки и ще приемате по-голямо количество течност.

6. Замразете малки парченца лимон или портокал и ги използвайте вместо лед. Те ще ви освежават, а и ще получите допълнителни витамини.

7. След всяко ходене до тоалетната, изпивайте по чаша вода.

8. Не пийте газирана вода, докато не изпиете от 2 до 4 чаши обикновена.

9. Пийте преди и след всяко хранене по 1 пълна чаша вода.

10. Не подценявайте естетиката - пийте водата от красиви чаши! Положителните емоции не бива да бъдат подценявани в никакъв случай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Върхът

    0 0 Отговор
    Е, по-голяма простотия от тази, скоро не бях чел!!! Отличен пример за смесването на доказани факти с абсолютно неоснователни твърдения, плюс тотално забъркване с количествата - те това се казва манипулация!
  • 2 чоко

    1 0 Отговор
    ПРОСТОТИЯ
  • 3 хаха

    0 0 Отговор
    Пропуснали сте най-ефективният начин - когато си носите вода от кладенеца и се изпотявате. Така се смъкват килограми :)))))
  • 4 йооп

    2 0 Отговор
    аз така тъкмо свикнах моя кон да живее само на вода и той взе ,че умря
  • 5 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
  • 6 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЦЯЛА НОЩ ПРОСТАТА ЩЕ АЛАРМИРА
  • 7 Атанаска Васикова

    0 0 Отговор
    Точно така пия вода