Last news in Fakti

11 Юли, 2015 22:59 12 895 6

Простреляха жена, тя разбра едва след 4 дни

  • жена-
  • разбра-
  • простреляна-
  • флорида

Американката помислила, че я е изгорил фойерверк

Любопитен инцидент съпътства националния празник на Съединените американски щати - 4 юли. В южния щат Флорида жена била простреляна в крака, но тя не осъзнала това цели четири дни, предава UPI.com.

На тържествения ден Хедър Чарлбой отпочива в кафене, когато усеща нещо като ужилване в бедрото. Заедно с приятеля си, тя промива раната в тоалетната на заведението, но тъй като двамата не забелязват следи от кръв, решават, че това просто е леко изгаряне от празничен фойерверк.

Както се знае, пиротехническите изделия са в изобилие в Деня на независимостта на САЩ.

Въпреки това, четири дни по-късно силната болка все така не отшумявала и жената решава да потърси медицинска помощ. За изненада на всички, чрез рентген докторът установява, че в тялото на жената има заседнал куршум от огнестрелно оръжие, 38-ми калибър. 

Чарлбой, която е майка на 4 деца, вади голям късмет, тъй като на 4 сантиметра по-високо от раната се намира главна артерия. 

Полицията във Флорида все още разследва кой е произвел изстрела. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1234

    6 0 Отговор
    Съжалявам,но да те прострелят,и да не разбереш!!??,или трябва да си много дебел,,храниш се с ГМО",или не си обръщаш внимание на здравето!!??Просто тъпи хора.
  • 3 пацо

    4 0 Отговор
    С 38ми калибър да те прострелят и да не разбереш ли :D :D.Сигурно е била поне 120 килограма
  • 4 хахаха

    4 0 Отговор
    не забелязали кръв???тази е не дебела а направо ТЮЛЕН
  • 5 PlimP

    1 0 Отговор
    и 120 кила да е, куршумът влиза, като у дома си и боли мнооооого, въпросът е колко е друсана, пияна и т.н., щото нищо чудно 2,3 дни д абила в джаза нон стоп и като се съвзела, о чудо
  • 6 Алабализми

    0 0 Отговор
    Абсолютен монтаж. Даже не са си направили труда да загладят стиропора при чатала...