4 Септември, 2015 02:00 1 816 0

Три сестри родиха в един и същи ден

  • сестри-
  • родиха-
  • ден

По същото време тяхната четвърта сестра е била в болницата за контролен преглед, също заради бременност

Три сестри от Ирландия родиха в един и същи ден в една и съща болница, съобщи Би Би Си.

Радостното събитие се е случило на 1-ви септември, като и тримата братовчеди са родени в болницата в Касълбар. Трите сестри твърдят, че въобще не са планирали да родят по едно и също време. Лекарите заявяват, че и трите деца са здрави и в добро състояние.

Майрийд Фицпатрик е родила първа своето момченце, което впоследствие е получило името Томас, в 3:25 сутринта. Нейната сестра Джолин Годфри е родила момиченце на име Сорша в 11:00 ч.  В 20:30 ч. бебето си родила и третата сестра Берни Уард. Тя е родила момченце, което е кръстено Фелим.

Интересното е, че по-същото време тяхната четвърта сестра също е била в болницата за контролен преглед, също заради бременност. Тя признава, че е била разочарована, че не е родила точно в този ден. В момента всички служители на болницата обсъждат куриозния случай, 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА