Last news in Fakti

9 Ноември, 2015 15:36 6 445 3

Млада жена "полетя" през прозореца

  • млада-
  • жена-
  • полетя-
  • прозорец

20-годишно момиче се хвърли през прозореца от петия етаж на блок 12, вход 1 в столичния квартал Зона Б-18.Свидетели са видяли как момичето е тупнало на земята. Те са позвънили на телефон 112, след което бързо е пристигнала линейка.

По първоначална информация момичето е откарано в критично състояние и опасност за живота в столична болница. В момента се изясняват причините за инцидента - дали е злополука, опит за самоубийство или за убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    Как няма да се самоубие? То в тая държава няма бъдеще младия човек. Нито хората са хора, нито работа има, само клюки и интриги. Трябва да си много здрав психически, за да оцелееш, или да можеш да броиш наум до милион, и да не се нервираш.
    Много жалко за момичето, с тези си действия убива доста поколения след нея. За всяко нещо си има причина, но едва ли го е направила защото вярва, че ще отиде на по-добро място. Дано се оправи момичето, и да продължи напред! Нека не прави кеф на душманите!
  • 2 Иван

    0 0 Отговор
    Калина Петрова, нали знаеш, че пишеш за човешко същество.''полетя'' Това да не ти е някаква комедия, в която всичко се случва на майтап ?!

    Ние сме малък, но много прост народ....! Както и авторката на статията!
  • 3 eee

    0 0 Отговор
    Ало репортерите на ФАКТИ опомнете се малко бе хора какво означава ТУПНАЛО. Преди всичко помислете, ако така се представят факти и обстоятелства около вас и вашите семейства дали на вас ще ви хареса как определено, злощастието което се е случило. Напоследък статийте ви са пълни направо с отвратителни определения. Да аз и другите ги четем, но ги четем благодарение на това, че се представят в началната страница на МОБИЛЕ.БГ . Достатъчно изстрадало и изстормозено е нашето общество, че и вие ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ да се гаврите с обикновения гражданин, вместо да търсите правдата вие си правите пиар с нещастието на хората.