Last news in Fakti

28 Ноември, 2015 17:15 3 276 0

11-годишно момиче изроди майка си, след което отиде на училище

  • момиче-
  • изроди-
  • училище

Малката Кейтлин получавал инструкции по телефона от лекарски екип

11-годишно момиче се превърна в големия герой на своята майка, след като й помогна да роди нейното малко сестриче, съобщи „Дейли Стар“.

Малката Кейтлин Бърк трябвало да встъпи в действие, след като водите на нейната майка изтекли. Това станало минути след като бащата в семейството потеглил към работа. Тара Кнайтли крещяла от болка и дори в един момент изпаднала в паника. Семейството живее в градче край Бирмингам.

Малката Кейтлин обаче веднага се обадила в спешна помощ. След това тя започнала да помага на майка си да започне да ражда детето си. Момиченцето получавало наставления от медицинския екип по телефона. В крайна сметка Кейтлин се справила отлично, а когато лекарите пристигнали трябвало само да довършат раждането, отново с помощта на момичето.

Кейтлин дори отрязала пъпната връв на своята сестричка. 11-годишното момиче обаче не било чак толкова трогнато от случилото се и дори успяло да стигне за последните няколко часа в училище.

„Аз казах на Кейтлин да се обади на бърза помощ и лекарите й даваха инструкции по телефона. Аз крещях от болка, но тя бе изключително спокойна. Тя направи всичко, както трябваше и беше изключителна“, заявява Тара Кнайтли.

Сега малката Кейтлин е решила, че иска да стане акушерка. Тя е помогнала за раждането на здраво момиченце, което се казва Елза – Монет.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА