13 Декември, 2015 19:29 5 379 3

Манолова за рака: Имах трудна, съдбовна година

  • мая манолова-
  • трудна-
  • съдбовна-
  • година

Не искам да съм съжалявана, пощадена, само защото се боря с една сериозна болест, заяви тя

Манолова за рака: Имах трудна, съдбовна година - 1
Снимка: Нова телевизия

„Имах трудна година, разнообразна, съдбовна. Голямата новина за мен беше, че не съм загубила приятелите си, много хора ме подкрепиха в труден момент”, заяви омбудсманът Мая Манолова, в коментар за здравето си, който направи по Нова телевизия.

Тази година Мая Манолова беше диагностицирана с рак на гърдата. 

„Избягвам да говоря за това по две причини. Първо хората се интересуват от това дали съм в добра форма да си изпълнявам правомощията. Второ – не искам да съм съжалявана, пощадена, само защото се боря с една сериозна болест”, заяви Мая Манолова. 

Освен това бившата депутатка заяви, че се чувства изпълнена с енергия и желание да защитава хората.

„Изключително щастлива съм когато дам надежда на човек, който е отчаян”, допълни тя. „Работя в много по-голямо напрежение и много повече часове като омбудсман”.

Тя коментира и битката срещу монополните дружества.

„Тя е сериозно предизвикателство. Топлофикация, Софийска вода, мобилните оператори – това са силни противници, с които не ме е страх да премеря сили”, заяви Манолова. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Айде бе мая, пребори се с октопода топлофикация създаден от твоята партия и ще те преизбират до живот!
  • 2 Баба

    0 0 Отговор
    Не бой се Мая.От 12 години съм с тази болест.Смятам да доживея и изгонването на "Софийска вода" от България.
  • 3 Илиева

    0 0 Отговор
    Мила Мая,отнасям се с уважение към твоята личност и работата ти.Борбен човек като теб рядко се среща.Освен това си много симпатична дама и винаги облечена с много вкус.Искрено вярвам,че ще направиш всичко възможно този октопод-топлофикация да спре да ни обира паричките.В блока в който живея имаме гараж-на кота нула и нямаме радиатор в него,но продължават вече 25 години да ни вземат пари за парно.??? Пожелавам ти успех за здравето ти-най-искрено-да си здрава.Всеки човек има право да е здрав.