6 Януари, 2016 15:53 1 544 0

Бургазлия опита да се самоубие

  • бургазлия-
  • опита-
  • самоубие

Бургазлия опита да се самоубие заради здравословното си състояние. Днес около 09.00 ч. в Първо Районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент в подземен гараж, разположен на бургаската улица «Дебелт» № 3, при който 64-годишният Стефан Стефанов от Бургас се самонаранил в областта на корема с нож.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители и екип на «Спешния център», който откарал пострадалия бургазлия в тежко състояние, но в съзнание, за лечение в МБАЛ – Бургас.Опериран е спешно. Хирургическата интервенция е минала успешно, в момента мъжът е приведен в реанимация.

В резултат на полицейските действия / оглед на местопроизшествието и разпити на свидетел/ е констатирано, че Стефанов опитал да се самоубие вероятно подтикнат от здравословното си състояние, влошено през последните месеци.

По случая в Първо Районно управление - Бургас е образувано досъдебно производство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА