Last news in Fakti

14 Февруари, 2016 05:30 1 473 0

Обичай безопасно!

  • свети валентин-
  • бчк-
  • спин

БМЧК – София организира АнтиСПИН кампания

Обичай безопасно! - 1

По повод Световния ден на влюбените – Свети Валентин, Столичната организация на Българския младежки Червен кръст (БМЧК) организира от 11.00 до 16.00 часа, АнтиСПИН кампания под наслов „Обичай безопасно.”

На Моста на влюбените пред НДК, на бул.”Витошка” и пред Народния театър „Иван Вазов” доброволци ще раздават собственоръчно изработени от тях картички, които желаещите ще могат да надписват със свои послания по темата.

Пред Народния театър, на стационарен пункт - работилница, минувачите ще имат възможност да си изработят картички и гривни с послания. Там ще бъде монтирана и „Стена на любовта”, на която всеки може да остави лично послание, а в специално изработена от доброволците рамка за снимки – да се фотографира сам или с любимия човек.

По време на акцията ще се разпространяват информационни материали, ще се проведат демонстрации за правилно поставяне на презерватив, ще бъдат организирани игри и викторини, свързани с темата, както и „Дартс с Купидон”.

Инициативата има за цел да повиши информираността на обществото за начините за предаване и предпазване от ХИВ. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА