Last news in Fakti

17 Април, 2016 12:01 1 316 0

Работник е ранен от трошачка на скална маса

  • работник-
  • ранен-
  • трошачка-
  • скална маса

Инцидентът е станал в производствена база в село Тикале

Работник е ранен от трошачка на скална маса - 1

58-годишен мъж пострада при трудова злополука в производствена база в смолянското село Тикале, съобщиха от ОДМВР-Смолян.

Вчера в 14 ч. в РУ-Смолян е получено съобщение на ЕЕНСП 112 за трудова злополука в производствена база в село Тикале, община Смолян, стопанисвана от фирма в гр. София.

Инцидентът е станал с метална челюстна трошачка за раздробяване на скална маса, при която е пострадал 58-годишен работник от с. Лъка, общ. Смолян. Мъжът е с фрактура на таза, на лумбален прешлен и две ребра, транспортиран е за лечение в МБАЛ - Смолян.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР - Смолян и РУ-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА