Last news in Fakti

12 Юни, 2016 05:30 1 660 0

Първи контакт с бебето

  • бебе-
  • програма-
  • контакт
Първи контакт с бебето - 1

На 15 и 16 юни започват две групи по уникалната за България немска програма Гимнастика и общуване с бебето "Първи контакт".

Групата от 0 до 6 месеца се провежда всяка сряда от 13:00 до 14:30 ч., а групата за бебета от 6 до 12 месеца – всеки четвъртък от 15:00 до 16:30 ч. в йога студио Янтра в София, кв. „Изгрев“, ул. „Незабравка“ 33.

Курсът по гимнастика за бебета без дрешки се провежда в България от началото на 2011 г. Физическите упражнения са прототип на немската програма за родители и деца Prager-Eltern-Kind-Programm (PEKiP), която е най-ефективната и масово посещавана програма в Германия през цялата първа година на бебето. Децата са без дрешки, на широка и твърда повърхност, за да могат да се движат оптимално, като по този начин се стимулира и оптималното им психо-емоционално развитие. Заниманията обхващат всички теми, които интересуват младите родители.

Целите на заниманията са да се научим да общуваме максимално позитивно с бебето си, да играем свободно и да стимулираме физическото и психологическото му израстване по най-естествения начин. Игрите подпомогнат развитието на бебето, заздравят и развият отношенията между родителя и детето, предоставят пространство за социален контакт на бебето с други бебета, както и на възрастните – с други майки и бащи.

Записването е за период от три месеца (от 15/16 юни 2016 г. до 15/16 септември 2016 г.) на имейл [email protected]. Водеща е Елица Грънчарова (инструктор, консултант по холистична психология и кърмене). Местата са ограничено до осем майки с бебета на група.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА