Last news in Fakti

12 Юни, 2016 12:11 48 568 51

Митьо Очите е в критично състояние

  • митьо очите

В събота лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива

Митьо Очите е в критично състояние - 1

Простреляният Димитър Желязков е в критично състояние. Лекарите обмислят нова операция. Към нея ще се пристъпи, ако общото състояние на Митьо Очите позволи, съобщават лекарите.

Все още в тялото на простреляния има неизваден куршум. След престрелката към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите.

В събота лекарите са успели да се справят с най-тежкия проблем и са спрели кръвоизлива. Смятат, че до 48 часа ще могат да му направят още една операция. Той продължава да бъде в медикаментозна кома и на изкуствено дишане. До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона, твърдят запознати.

Митьо Очите беше прострелян при сблъсък между негови хора и друга групировка в заведение в Слънчев бряг. При стрелбата загина един от гардовете на Желязков.

От полицията обявиха престрелката за спонтанна, причинена от битов повод. Неофициално се появиха версии от спор за паркомясто, до опит за влияние в бизнеса с такситата в курорта, през разпределяне на парите от бежанските потоци в страната до нарковойна.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хараламби

    42 5 Отговор
    "...към Бургас пътуваха лекари от София и Стара Загора, за да се борят за живота на Митьо Очите". "До момента са му влети над 100 банки кръв, а лечението му надхвърля сумата от 200 бона".
    Той не нещо като национален герой, който смело и самотвержено се е бил на живот и смърт за да защити паркомястото. Ботев и Левски пасти да ядат пред него.
    Нещастна мизерна държава...

    Коментиран от #3

  • 2 истината

    21 3 Отговор
    Най-вероятно Очите си е отишъл /навярно в АДА/,но се крие за да стане всичко постепенно и да не се шокират неговите хора! Един буклук по-малко!
  • 3 Змей Горянин

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хараламби":

    Когато убиват старци по селата това е статистика, а когато стрелят по доказан бандит, това е сензация и повод да си зададем за пореден път въпроси, като например, връщат ли се мутренските времена или никога не са свършвали?
    Съгласен съм Хараламби - нещастна, мизерна държава с още по-мизерен елит и нефункциониращи държавни органи!
  • 4 НЕГОДНИЦИ СТЕ ВИЕ

    20 5 Отговор
    НАЙ-ЗНАЧИМАТА ЗА МЕДИИТЕ НОВИНА Е ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ЕДИН БАНДИТ ! ПФУ !
  • 5 Останал в Държавата тъпанар

    26 4 Отговор
    Когато през 2011г. мъжът ми имаше спешна нужда от преливане на кръв /тромбоцитете му бяха 9 от минимум 150 и от 15 часа беше с кръвоизлив следствие на тежка химиотерапия/ и в същото това време 4-ма кръводарители бяха дали кръв за него в кръвния център на София, то с триста зора и много молби от моя страна кръвта стигна до него и Слава Богу е жив и здрав, а откъде тази скапана Държава намери за един престъпник 200 банки кръв, кажете ми Борисов и Москов? Как така за човек който до стотинка си е плащал цял живот глоби, данъци и осигуровки в тази Държава трябва да се молим да се прелее кръвта дадена от ПРИЯТЕЛИТЕ на семейството ми, КАК, КАК ??? Сигурна съм, че има стотици човешки същества изпаднали в нашето положение- на БЕЗПОМОЩНОСТ. в Държавата на Престъпниците. Гласоподавател на ГЕРБ.

    Коментиран от #17

  • 6 Той

    11 4 Отговор
    Кой беше тоя?

    Коментиран от #21

  • 7 бургазлия

    12 2 Отговор
    Хараламбиот всички най претеснен се оказа за състоянието на М.Очите гл.сек.Г.Костовкойто видимо претесненда не му излязат наяве връзките с престъпия бос Очите като бивш шеф на ОДП Бурга.
    Не е изключено и в настояще да ги поддържа за да престигне светкавично на местопроизшествието и да даде необяснимо несвъзани изявление по случващото определящо го като междусъседски скандал за парко място.
  • 8 селото

    8 3 Отговор
    жив ли е още !?
  • 9 Нане

    10 1 Отговор
    Толкова объркана държава която тъне в простотия,егоизъм,алчност на определени прослойки от обществото и липса но морал сред голяма част от народа,няма никъде другаде!
  • 10 име

    12 3 Отговор
    Има нещо сбъркано в българина, харесва си разбойниците, а ако пък са богати разбойници редно е да станат премиери. Българина уважава разбойниците не от страх, той така искрено ги люби, че за него кофти човек е редовия, смачкания, който все го изпреварват. Злобар бил и тва е лошо за България. Искам само да вметна, че всички злини и репресии в българската история са се извършили само и единствено по времето на социализма. Преди и след всичко блести на крилете на пропагандираната псевдно нарко проституто демокраци и който не вярва в справедливостта и качеството на капиталистическото настоящето е тъп идиот и комунде. Благодаря за вниманието.

    Коментиран от #25

  • 11 Далече

    13 2 Отговор
    Ако беше някоя родилка или пък който и да е нормален човек,нямаше да му прелеят 30 литра кръв и да съберат всичките светила на медицината в Бургас.Повръща ми се от българите и от това което е България днес.
  • 12 дядоЯго

    9 3 Отговор
    това не е престъпник бе хора -това е държавата в която живеем . подигравателно “освободителите “ я нарекоха БЪЛГАРИЯ . но тя е тяхна не наша . ТОВА НИКОГА НЕ Е БИЛА ДЪРЖАВАТА ЗА КОЯТО УМРЯХА ЛЕВСКИ И БОТЕВ И ЖЕРТВИТЕ ОТ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ!!! народе умри си спокойно -никога не си се будил от комата.
  • 14 Бат Саше

    7 3 Отговор
    Ми какво чакат ми не са викнали и от чужбина лекари за тая селска гаргамушка. Нека му стане 2 милиона лечението....Ще вземат да го съживят накрая, после ще похарчат още поне толкова данъкоплатски пари за съдебни процеси и заплатки на мекерета магистрати,а после пак на свобода. Е.а....и и простото племе българско, е.а..и и жалкото подобие на държава.
  • 15 Нейко

    8 3 Отговор
    200 000 лв. и 50 литра кръв за този титаничен боклук ...
  • 16 гнида

    6 2 Отговор
    Явно сега е времето на българската Коледа за очите .......... Има ли фонд за да му пратим sms-че ....
  • 17 Ааа

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Останал в Държавата тъпанар":

    Питай Станишев и комунистите от БСП!
  • 18 Кобрата

    5 9 Отговор
    Той да се оправи пък парите са им най-малкия проблем на тях. На Митьо Очите 200 000 лв са му джобните пари, колкото и да струва за него не е проблем това нещо. Докато той там седи, парите от наркотици му се трупат по сметките Щом са овладели най-тежкият кръвоизлив, значи има надежда...Гледам има хора, тук сред коментиращите, които се молят да умре и го кълнат, а не се замислят, че и те могат да бъдат в това състояние и всичко в живота се връща като бумеранг. Какво като е престъпник? Няма ли право да живее? Всеки сам избира какъв да бъде и прави всичко на своя отговорност, а вече Господ решава кой до кога ще живее. Ако Господ реши, може от гроба да те изкарат, а ако реши може и напълно здрав да те прибере, затова на никой не пожелавам да закъсва със здравето.

    Коментиран от #26, #30, #35

  • 19 акулата

    10 1 Отговор
    дано в най добрия слу4ай инвалид да остане в коли4ка... цял живот труп да бъде, ако ли не дано пукне тая мишка долна никой няма да страда за тоя помияр....
  • 20 Тошибиян

    6 1 Отговор
    Да се анализират органите му и да се вземат за нуждаещи се..изберете ме за диктатор и такива като този и всички които са му били на свиждане и тези които са му в телефона ще бъдат обесени без обяснения и шум...ах защотова не е в китай или иран или саудитска арабия
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Митьо кръвните банките

    9 1 Отговор
    200 000 бона и 100 банки кръв на сметката на простия данъкоплатец, чрез НЗОК, а за два нови ковиоза държавата не може да отдели пари!!!
    Мрем като хлебарки с най-ниска средна продължителност на живота и раждаемост не само в Европа но и по отношение на много от страните от третия свят...
    Кога ще излезнем от летаргията в която сме изпаднали????
  • 23 Кака Гинка

    11 1 Отговор
    Стига вече де!Този тип да не е кралска особа или президент,та на всеки час изнасят бюлетин за състоянието му?!И всички лекари се надпреварват да спасяват скъпоценния му живот;защо ли не са така усърдни,когато става дума за обикновен човек,редовно внасял здравни осигуровки!Кобра,аз също не пожелавам зло на никого и съм съгласна,че всеки може да пострада тежко,но ако ти и аз бяхме на негово място, до сега да сме пукнали като кучета - никой няма да си мръдне пръста за такива като нас,схващаш ли разликата?Явно на такъв народ му трябват такива новини...

    Коментиран от #34, #38

  • 24 Кристиян

    9 2 Отговор
    Един боклук по-малко. Лошото е , че той си отива, но идва друг.
  • 25 Насо

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "име":

    10 дни се борят за живота му ако беше обикновен човечец дали щеше да бъде така питам АЗ? Лекари от София Ст.Загора , Сащ, Канада.......... Имаш ли парички обичан си от всички. Ако нямаш мри. Ако го спасят ще има после кинти за всички участвали и тормоза и рекета пак започва. Както искате го разбирайте това спасяват един живот ,а после ще бъдат разбити десетки. Останаха няколко такива човека в държавицата ни ,защо не вземат да ги........ (как си прецените Вие) Цонко ли е Ценко ли е от Галиче би тъпана пи уски сега ще ми излезе през носа. Пример: маргините съдиха ги лежаха ни вест ни кост, Тракторист-багирист същата работа ни лук ял ни лук мирисал и много други. Останаха няколко човека ,които си мислят ,че още сме 90-те години. Но за всичко това си има ЕДИН виновен, не да ми реже лентички да ми открива улички ,а да започне наистина да рови, от къде кола за 100-бона къща на милион. какви са тия хора от къде този лукс. Постоянно гледаме по ТВ хора с къщи като замъци. А нямат и осми клас камули един ден трудов стаж.
  • 26 Повече мисли момко

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Кобрата":

    Представа си нямаш какво говориш! Ако един откаже да си плаща сметките, останалите вземат лош пример. Една наркоимперия е основана на страха и ако разбунтувалият се не бъде наказан, всички ще откажат да плащат. откажат ли да плащат - няма пари. А Митьо е почти умрял. Докато някой не обедини региона отново, ще има само "феодали", които не плащат, а пари за Митьо няма...

    Изобщо, точно за стрелба, кръв и много трупове става дума...
  • 27 Гост

    5 1 Отговор
    Това лечение е апотеоз на мутренската система създадена през 90-те от ДС и КГБ и процъфтяла разкошно на невероятно плодородната българска почва обогатена с огромни количества страх и раболепие. Преклонена главица сабя не я сече нали? Робе? Бачкай за 600 лв, а на твоя ебач и палач Митьо ще му преливат кръв с литри, ще го оперират светила в медицината за да може горкия престъпник да оцелее завалията и да продължи святото си дело! Амин Българио!
  • 28 ПОЛИТИКО БАНДИТСКА НАРКО МАФИЯ

    6 2 Отговор
    ХОРА ЗНИМАВАЩИ СЕ ПОКРОВИТЕЛСТВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ДРОГА ЗАСЛУЖАВАТ ЕФТАНАЗИЯ ИЛИ ПО СКОРО БЕСИЛО ....
  • 29 Румен Янев

    5 1 Отговор
    Този и Господ не го иска!Добре ще е да живее ... тоест да се влачи по майката земя и да му се иска да е умрял!!!Това заслужава той и ........... многоточието може да го попълните
  • 30 Роман Ценов

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Кобрата":

    Така е той да се оправи па парите не са проблем.Също съм съгласен ,че и в момента му се трупат пари от нарко сделки.
  • 31 Логика

    7 1 Отговор
    Защо и кой плаща 200 бона за лечението на многократно осъждан престъпник - данъкоплатците.
    Това са по 1 левче за всяко дете - 200000 деца, а има толкова че и повече неодхранени във България.
    Това е една операция на левкимия на Дете, което може да е бъдещ президент или успешен човек за България.
    Това са грешни пари, дадени за човек, убил десетки, погубил материално и морално стотици семейства, отровил десетки хиляди младежи с наркотици, вършещ само злини.

    Е неговият живот ли е по- ценен или това парите да се дадат на 2-3 Деца с тежки заболявания, които утре могат да защитят България, могат да спасят живот, могат да направят толкова много за Страната?
  • 32 Логика

    5 1 Отговор
    Защо данъкоплатците да лишават Децата си от тези пари - 200 хиляди лева, за човек откраднал от данъкоплатците 200 милиона (160 ако трябва да сме точни). Значи това ли е правилно - да вземеш от Пенсионерите, от Майките, от Децата и да излекуваш разстрелян крадец, измамник, лъжец, убиец и ненужен на Страната човек?

    Защо ние трябва да спасяваме с 200000 лева човек имащ 160 милиона взети от нас?!

    Защо? Трябва ли, редно ли е? Питам и близките му?
    Ние бедните хора, защо и с какво сме заслужили да плащаме за Вашият човек, който е откраднал от Нас парите за толкова много гърла? Как?
  • 33 Логика

    5 0 Отговор
    Трето питане

    Дали държавата и някоя болница ще изхарчи за нас обикновените хора 200000 лева някога. Дали някой държавен, медицински и какъвто и да е служител ще разпише такава сума някога за един обикновен човек?

    Това се случва обаче и то сега и то с нашите пари. Защо?!
    Защо, кой го позволява, на кой е толкова ценен, в отпускането на тези пари е намесено правителството категорично. Защото иначе не виждам кой би позволил толкова скъпо лечение, каквото за обикновен човек НИКОГА няма да се случи.
  • 34 Кобрата

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Кака Гинка":

    Права си бе како Гинке , ама каква вина имаме, че парите управляват света? Докторите полагат огромни усилия за него, просто защото знаят, че ще отмъкнат огромна сума ако го спасят, а от един фукарясал бедняк какво ще измъкнат? НИЩО...здравните осигуровки могат ли да покрият операция, която подминава 200 000 Вярно е, че няма справедливост, ама такова е, просто Бог да ни пази и да се молим да сме живи и здрави и това е. Няма какво да се чудим, защо изобщо се замисляте защо му обръщат внимание? То е ясно защо го правят, всичко е за пари, няма вече ценности и морал
  • 35 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Кобрата":

    200 000 и за него са доста пари . А ти сигурно се мутрееш . Този дано да оцелее че да се мъче като куче и пак ще му е малко . Сигурен съм че от властта ще му видят сметката , ще го измислят я емболия , я нещо друго , на тях вече не им трябва . А парите които сега му се трупали , скоро ще са разпределени на други места и неговите хора нищо добро не ги чака .
  • 36 Кофата

    4 0 Отговор
    Той и Митьо пищова събра душа и пак е на линия.Сега ще клати малки лястовички на жицата с питона !
  • 37 мммкухбйх

    5 0 Отговор
    а живейте тука
    колко маики с болни деца четат
    как за този се харчат едни пари
    а за тяхното дете казват че няма
    но и управляващите знаят че сме тук
    защото нямаме възможност да напуснем
    и си дерибеистват
  • 38 Фют

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Кака Гинка":

    Нема стига, как стига? Нали "лошите" новини правят теража бре момко? Питай репортерите! кой се интересува от добрите новини? Всички псуваме лошото, но никой не обръща внимание на хубавите новини май? Ето, ако новината беше - митьо - Очите или Димитър Желязков, след изненадващо прострелване получи озарение прие Хиндуизма и сега около него има наредени 299 свещи и една в ръката му, а той срича Господнята молитва на Иврит и пее - Алилуя, отче, алилуя! А две медицински сестри от бодигардовете му, с бицепси способни да изхвърлят влак от релсите му пригласят в бели престилки - Тъю тъю отче наш, алилуя! Че кой би обърнал внимание на такава сладникава боза? нема как! Лошата новина е печелившата новина! Хората обичат да псуват злото, но винаги го търсят, зад ас е забавляват с него - още от Адам и Ева е така. Адам знаеше, че не трябва да хапе ябълката щото е червива и ще хване менингит, но я отхапа, за да угоди на мацата Ева и с това ядоса брадатият Саваот и той го изрита от рая. Щото не се подчини, не щото яде ябълката - пука му на Господ за ябълката. Не се кефя на мъките на Очите, макар такива личности да считам, че по Закон трябва да се трупясват не от садизъм, а заради садистичните им проявления по кариерата им....! Така, че и да умре, то възмездието ще се е проявило. Един бандюга по-малко в света и толкова. Лошото е, че като се отвори една празнина, други подобни я заемат.... Сега точи лигите някой подобен и се киска злорадо на Очите. Ако умре, това ще е траурна новина и за прессата - бая народ си вадеше лебо с клюките за него и тайфата му. Но очевидно е, че новият заместник ако има такъв ще възроди интереса на публиката...

    Коментиран от #46

  • 39 Фют

    3 1 Отговор
    Интересното е не Очите, а Законодателната власт, която наричаме и депутати! Интересното е, че забраняват наркотиците, това развързва ръцете на Правораздавателната власт или Правосъдието и МВР да гони такива като Очите, но същевременно законодателната власт оставя десетки вратички, с противоречиви клаузи, които развързват ръцете на адвокатите да вадят такива като Очите я поради охтика, дископатия, схващане на пениса или подобни? И ги пращат на домаше арест и лечение, откъдето я камилата я камиларят... Колко народ получи болести по време на ареста, то всъщност всички излязоха по болести май? Друго щеше да бъде, ако Закона гласеше така - за рекет, изнасилване, скланяне към наркотични вещества и разпространение на наркотични вещества, присъдата е в срок от 1 до 10 минути! Ако до това време престъпното лице извършител на деянието не бъде разстреляно, да бъде заменена присъдата му в три иллометрово надбягване с две бели акули, предварително оставени на едноседмична диета! Ако няма условия за това, просто да бъде хранен със Став цели две седмици! Това май ще свърши работа като правосъдие...? Всъщност, защо не легализират наркотиците, нали като са нелегитимни ги оставят в ръцете на мафията да ограбва хората? Едно е някой наркоман да идев аптеката и да с купи доза по 3 лева, друго е да плаща по 50 евро, за дозичка на някой дистрибутор? Мисля, че легалната варкомания ще е по-здравословна за обществото, от нелегалната - от втората печели само мафията...

    Коментиран от #41

  • 40 messer

    6 0 Отговор
    Не сме народ, не сме народ, а мърша,

    хора, дето нищо не щат да вършат.

    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!

    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.

    И не знаем, не можеме, не щеме

    да работим за себе си със време.

    Само знаем и можеме, и щеме

    един други злобно да се ядеме...

    Помежду си лихи, буйни, топорни,

    пред други сме тихи, мирни, покорни...

    Все нас тъпчат кой отдето завърне,

    щот сме туткун, щото не сме кадърни...

    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -

    а всякому мерамът е развала...



    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,

    пак ще кажа и с това ще да свърша.



    1875 Вазов
    Продължавай да гласуваш "народе" за тези 240 хрантутника в народното събрание
  • 41 Логика

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Фют":

    Ти Фют ли си Луд ли си, обаче те забелязвам само пълниш всяка статия с луди спамове, ходи се прегледай.
  • 42 скания

    2 0 Отговор
    свещичка ли да му запаля на тоя дилър, които продава наркотици на децата ни !?
  • 43 Спиро

    4 0 Отговор
    За някой нормален човек няма да изпратят доктори от София и Стара Загора.
    Ситуацията май е такава, че може би и правителственият Фалкон е влязал в действие, ама няма кой да ни го каже...
    Нищо не се е променило от Карамански насам.
    Държавата си къта "своите пилци".
    ....Българин да се наричам, първа радост е за мен.
  • 44 Боко

    3 0 Отговор
    време е тоя да ритне камбаната!
  • 45 Баш Майсторът

    0 1 Отговор
    Много си далеч от истината,както за Тоя Митьо,така и за Адам и Ева..Изяждат плода на познанието,не защото така му казала Ева,а защото са искали ,за в бъдеще да не са "голи",ако изобщо вдяваш,какво имам в предвид,но като се прочете твоята драсканица,на разбиращият му става ясно,че си комплексар и много малък човечец,който няма изгледи да порасне...
  • 46 Баш Майсторът

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "Фют":

    Много си далеч от истината,както за Тоя Митьо,така и за Адам и Ева..Изяждат плода на познанието,не защото така му казала Ева,а защото са искали ,за в бъдеще да не са "голи",ако изобщо вдяваш,какво имам в предвид,но като се прочете твоята драсканица,на разбиращият му става ясно,че си комплексар и много малък човечец,който няма изгледи да порасне...

    Коментиран от #49

  • 47 Йордан

    2 1 Отговор
    Кой може да си позволи 200 бона за лечение?
  • 48 Фют

    1 0 Отговор
    Не си прав баш Майсторе! Голям човек съм, толкова голям, че ума ти няма как да си го представи. но се посмалих, за да угодя на вас "големите" хора като теб, политици, и други. И в мига, в койтос пре да ми пука за майстори като теб, които мислят самос призмата на големият си комплексарски нос и величие, тогава пак ще порасна. И точно това пък Мърфи ми пречи да направя...сещаш се...Дявола бе! Много ви обича и много ме мрази, да знаеш! Но вече реших да го понаритам да си знае това мекотело лукаво мястото и да порасна! Но ще расна постепенно, защото ако река изведнъж, ще требва вие да я издухате...а не ми се иска...все пак не съм пропилял 4 десетилетия тук, за да стана урод като много други... Всъщност, си прав - голяма мижитурка съм станал! Колегите ме подиграват, дечата не ме слушат, всеки ме присмива, абе пълно нищо съм! докато не ми избият баланса и не поискам да порасна пак? Тогава пък вие се мръщите бе, майсторе? Всъщност съм прав - не от суета, а защото логиката на Пътя е такъв! Прав съм, защото законодателите оставят вратички, за да могат адвокатите да пускат и измъкват с лекота гадини. Аз щях да ги разстрелвам ако бях властта, Майсторе! Хем да не се мъчат - не съм садист, хем и да не тормозят повече света на ХОРАТА. Ала вместо да ме изберете за да оправим нещата, вие ме присмивате бе, майсторе? Ми защо пищите тогава от правосъдие, от депутати, от скапаната система, която майсторски сте си създали? И имай впредвид, че не съм комунист, фашист, джихадист, а просто искам справедливи закони и прилагането им, което за една част означава и смъртно наказание за изнасилвачи, публични и съдебни лъжесвидетели под клетва, к8радци на къщи, на фирми, обирджии на чужди ниви реколти имоти, скланянсе към проституция и хомосексуализъм насила, отвличане и убийство за органи и робия на хора и други подобни! И вярвай ми, досега Очите щеше да е отдавна на отчет при свети Петър, а не да ни смотва медийното пространство с особата си. Виж с каква снимка са го щракнали бе, майюсторе - пагони на старшина беше? Ми то ченгетата, правосъдните и депутатите са най-вредното за тоя народ бе, майсторе? те създават такива като Очите, а невинни хора, дечица дори мрат и страдат от това? Аз може да съм малък, но е доброволно майсторе. Сега пак ще порасна. моли се само да се оправи света майсторе и да се трепят изродите, а не те да трепят хората! Защото така е правилното майсторе! Колкото до мен, какво като съм малък? може да съм малък, но съм готин, майсторе! Даже котката уличната дойде да се отърка и мячи за храна майсторе? Всъщност, не аз съм важният, а системвата е оплескана отдавна! Тя е малка майсторе - геноцид за справедливи човечни хора и хранилка за паразити и изроди като Очите, майсторе! Системата, държавата, чиновниците и са мънички бе! за чеп не стават, само лапат бонуси и вредят на тоя народ бе? А те дали ще станат хора, майсторе ,аз не зная? О 8 века ги гледам повечето са големи паразити е тормоз на почтенни хора бе, майсторе? Е, тогава системата как би се оправила бе, нали си майстор, голям човек, я ти кажи?!!!!!! ЪЪЪЪЪ? Например какви са тия споразумения с прокуратурата бе, майсторе на някакъв резцидив? Ми той закона е ясно написан в НПК, а те нарушават Прокуратурата Закона бе? ми те са на страната на Очите и останалата бандитска паплач бе? Е, аз малкият ти го казвам - не си прав! Ала ти си знаеш!
  • 49 Фют

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "Баш Майсторът":

    Впрочем ти го казвам от първа ръка - Адам и Ева трябваше да изядат ябълкатан а познанието- не защото са любопитни само, а защото такъв е замисъла на създателят на човека - да го създаде като неуко дете, то да трупаопит да се развива да узрее като зрял човек и да бъде някаква лична индивидуалност-опит. Друг е въпроса, че лукавите фарисеи ви праснаха тия свети писания за да ви замъглят тиквите и да ви яхат като прости катерици? като не чувате Справедливостта, която ви говори чрез много гласове от хилядолетия, кому се сърдите? Колкото до това, че съм малък - ми да не ти пука! Приемай с любопитство и малкият и големият! но не приемай гадовете за нормални! Те са гадове, те са изроди! И щом са станали такива,вече нямат човешки права, защото вече не са хора! Остава просто да бъдат разстреляни! Е, те често имат оръжие а ти не? Именно такива ги направи системата - пазени от Закона често. но да не ти пука - важен е ПРИНЦИПА! А когато е справедлив, той е ПРАВИЛНИЯТ! ми аз съм си малък бе, майсторе, ама какво от това? След като нямате големи хора в тая сбъркана системва отдавна наричайки я държава, а тя е хрантутник на паразити и враговете ви често, какво значение имам аз и колко съм голям? Ти си МАЙСТОР, голям чиляк, ти ще кажеш!
  • 50 един

    2 0 Отговор
    П.Р.Славейков!!!
  • 51 Тодоров

    2 0 Отговор
    Българска тъжна картинка: колкото реда е статията за неразплащането на Здравната каса към болниците, толкова реда се отделят и на един бандит.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.