26 Юни, 2016 04:15 2 439 1

Шланг под налягане рани работник на летище

  • шланг-
  • налягане-
  • рани-
  • работник-
  • летище
Шланг под налягане рани работник на летище - 1

Инцидент на Летище Варна при работа под налягане с пневматично устройство е станал причина за нараняването на служител, съобщиха за "Монитор" от аерогарата. Според обясненията на очевидци, става въпрос за откъснат шланг, който е ударил работника.

Пострадалият е откаран веднага в болница, като състоянието му не е критично и няма опасност за живота му, твърдят от Спешния център в града.

От пресслужбата на летището потвърдиха за трудовия инцидент, но подчертаха, че той по никакъв начин не е повлиял на ритъма и нормалната работа по приемането и изпращането на самолетите, от и към различни дестинации.

„Случилото се наистина е на територията на летището, но става въпрос не за наш работник, а за човек от външна фирма, която работи тук. Инцидентът е далеч от терминалите за пътниците и по никакъв начин не е повлиял нито на туристите, нито на полетите“, обясниха още от Летище Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инспекторът

    0 0 Отговор
    Изисквания за безопасност, правилници за безопасност, подписи се полагат под инструктажи. Всичко това е задължително и когато се е случило, нататък работникът трябва да си отваря очите. Ние сме сред първенците по трудови инциденти поради невнимание.