2 Юли, 2016 09:43 1 568 2

Тежко е състоянието на детето, паднало от атракцион в Благоевград

  • момиче-
  • благоевград-
  • дете

Момиченцето е с черепно-мозъчна травма и контактно

Тежко е състоянието на детето, паднало от атракцион в Благоевград - 1

Остава тежко състоянието на детето, което падна от атракцион в Благоевград. Момиченцето е с черепно-мозъчна травма, но контактно.

6-годишното дете падна от въжен атракцион в Благоевград в петък и удари сериозно главата си.

Според разказите на очевидци детето не е спазило правилата за безопасност – откачило е два карабинера и на практика е останало необезопасено. В случая обаче не е имало и нито един възрастен, който да го наблюдава и да му направи забележка – нито служител на парка, нито майката на момиченцето.

Детето посещавало въжения парк почти всеки ден, разказват пред Нова телевизия служителите на атракциона. Имало опит и знаело много добре правилата. Затова всички били спокойни. Момиченцето останало без надзор от възрастните и поело сигурността си в свои ръце.

След като паднало, служителите на парка са оказали първа помощ на детето и са извикали линейка. То е в „Пирогов” с родителите си. А в Благоевград всички питат има ли виновен за инцидента и достатъчно обезопасен ли е въженият парк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Престанете да вменявате вина на парка. Никой не е застрахован даже на поляната. Ако детето беше паднало на асфалта в училищния двор, кои ще е виновен? Защо не се обяснява как е паднало? Накрая, коя е майката, разрешила детето и на 6 години, да се катери там?
  • 2 esf

    0 0 Отговор
    abe kak moje niakva pikla na 6 godini sama da ia ostaviat da visi
    nali uj do 13 ne mojeshe da se ostaviat sami