Last news in Fakti

23 Юли, 2016 07:44 2 531 4

Храните, които правят мъжете щастливи

  • храни-
  • мъже-
  • щастливи-
  • пържоли-
  • картофи

Футболните запалянковци предпочитат скара с пържени картофки

Храните, които правят мъжете щастливи - 1
Снимка: БТА/ AP

“Любовта на мъжете минава през стомаха”, е твърдение, вярно за всички представители на силния пол. Те обичат чрез храната, наслаждават й се.

Топ любима храна на всички мъже се оказва месото, като резултат от проучване, съобщават от Foodpanda. Пo-големият процент от представителите на силния пол обожават всякакъв вид месо, приготвено по различен начин. С нашумелият спорт напоследък “фитнес” програмите за хранене включват непременно пилешко месо и риба, както и ориз. За любителите на това занимание храната е важен компонент от оформянето на визията им.

Футболните запалянковци пък предпочитат скара с пържени картофки и бира - особено ако любимият им отбор е на прага на финала на някой шампионат. Те също се стараят да изглеждат добре, но по различен начин. Проучвания доказват, че бирата е извор на витамини от група В - например ниацин (B3), рибофлавин (В2), пиридоксин (В6), фолиева киселина (В9) и кобаламин (В12) и е с добър баланс на основни минерали. Оказва се, че в пивото се съдържат повече полезни вещества отколкото в някои плодове и зеленчуци.

Ето кои са и топ 5 храни, които правят мъжете щастливи.

1. Пържоли

2. Кюфте/Кебапче

3. Пържени картофи

4. Салата с ракия

5. Шоколадови бонбони


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    1 0 Отговор
    Амчи да
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кроко

    0 0 Отговор
    Каква е тая измислена статия: "4. Салата с ракия" Не че е лошо салата с ракия, ама проучването на фуудпанда да не би да е правено само в България?! И щом ще е салата с ракия, №3 трябва да е с бира!