26 Юли, 2016 09:06 1 343 0

Пострадалият работник във "Витиня" е стабилизиран

  • пожстрадалият-
  • "витиня"-
  • стабилизиран-
  • работник-
  • пострада

Лекарите в УМБАЛ „Св. Анна“ – София АД успяха да спасят младежa, който пострада в тунел „Витиня“. Той  е стабилизиран, без опасност за живота.

Вчера младежът беше доведен в Спешно отделение на УМБАЛ „Св. Анна“ с премазан крак и в изключително тежко състояние, причинено от голяма кръвозагуба, вследствие на трудова злополука.

Факти.бг припомня, че вчера работник пострада при инцидент в затворената за превантивен ремонт дясна тръба на тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“. При разбиване на тротоарен блок от вторичната облицовка на тунела се отчупва бетонов блок и затиска крака на работника. Пострадалият е откаран със счупен крак и кръвозагуба  в УМБАЛ Света Анна-София АД.

Установяват се причините, довели до инцидента. Ще бъдат взети допълнителни мерки за безопасност с цел недопускане на последващи злополуки. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА