Last news in Fakti

30 Юли, 2016 17:56 7 833 3

Инцидент с парапланерист в Бургас

  • парапланерист-
  • бургас-
  • инцидент

Откаран е в болница

Инцидент с парапланерист в Бургас - 1
Снимка: БТА

Парапланерист пострада тежко при тренировка в Бургас малко преди старта на международното състезание, което се провежда в морския град, съобщи burgas24.bg.

Младият мъж, чието име е Веселин Р., излетял от района на Казиното, но секунди по-късно се строполил на асфалта. Той е откаран спешно в МБАЛ Бургас, където в момента му се правят изследвания. По първоначални данни той е с травми на главата.

"Пострадалият има счупвания по ръцете, извършват се консултации с хирург и неврохирург", казаха от бургаската болница.

Участници в състезанието споделиха, че най-вероятната причина за инцидента с парапланериста от Каблешково е срив на летателния апарат.

Веселин бил сред най-опитните участници в състезанието, само преди дни се върнал от друго състезание. Тренирал редовно в Морската градина в Бургас и познал на пръсти района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коча

    0 0 Отговор
    Кат не може да хвърчи да пълзи!

    Коментиран от #2

  • 2 red

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коча":

    КОЧ Това е инцидент на всеки може да се случи.
  • 3 ФЪР

    0 0 Отговор
    КОЧА СИ Е КОЧ! Пъ и прописал!!!