Last news in Fakti

29 Август, 2016 11:33 1 287 0

До края на седмицата изписват Боян Петров и Андрей Ковачев

  • андрей ковачев-
  • боян ковачев-
  • изписват
До края на седмицата изписват Боян Петров и Андрей Ковачев - 1

Очаква се алпинистът Боян Петров и екологът Андрей Ковачев да бъдат изписани до края на седмицата, съобщиха от ВМА.

Двамата ще бъдат преместени днес от Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивно лечение в Клиниката по травматологи.

В неделя премиерът Бойко Борисов е посетил пострадалите в болницата. Преди това лекарите оперираха левия глезен и подбедрица на Петров, както и ръката на Ковачев.

Боян Петров и Андрей Ковачев пострадаха в Кресненското дефиле при катастрофа.  Двамата броели прегазените животни на ГП-Е79, където трябва да мине и ЛОТ 3.2 на АМ „Струма”, когато били блъснати от "Ауди" с италианска регистрация, управлявано от 27-годишна румънка. На жената беше повдигнато обвинение, но беше освободена срещу 5000 лева гаранция, тъй като има две малки деца, с които са били в колата заедно със съпруга й.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА