24 Септември, 2016 19:20 11 656 10

Мъж роди от жена си

  • мъж-
  • жена-
  • роди-
  • еквадор-
  • транссексуален-
  • транссексуална двойка-
  • бебе

Това ли е най-съвременното семейство в света?

Мъж роди от жена си - 1
Снимка Фейсбук

Мъж от Еквадор роди, с което той и половинката му станаха първата транссексуална двойка в страната, която се сдоби със собствена рожба, пише в. "Мирър".

Фернандо Мачадо и Даян Родригес станали родители, след като Фернандо, който е роден като Мария, роди здраво бебе.

Нито той, нито Даян, която пък е родена като момче, не са се подлагали на операция за смяна на пола, което означава, че не е имало проблем да заченат.

Бебето се родило преди четири месеца, но щастливите родители едва сега се разкриват пред медиите.

Фернандо описа пред Би Би Си всички емоции, които го връхлетели, когато разбрал за бременността.

"Аз започнах да плача от щастие, страх и ужас... всичко наведнъж. Това беше най-красивият момент в живота ми. Никога не се бях чувствал така преди. Най-сетне съм истински щастлив", заяви младият баща.

"Да бъда майка е нещо, което никога не съм си представяла, че ще ми се случи, защото аз съм транссексуална", добавя Даян.

Двойката се запознала чрез социалните мрежи и Фернандо се преместил в Еквадор от Венецуела, за да бъде с Даян.

Новите родители са започнали осведомителна кампания за правата на ЛГБТ общността след раждането на бебето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fanetti Mazakura

    0 0 Отговор
    Евала!
  • 2 гълъбче

    0 0 Отговор
    Ето това е КРАЯТ на СВЕТА! Без майтап! Сега жените ще раждат без мъже и мъжете без жени. И накрая ще се чудят кой за какво е и какво прави? после ще спорят за правата на децата да избират своята майка дали да е жена или мъж? накрая ще се сбият и ще сложат края нас ветас термоядренно оръжие. роследната бамба ще е от г-н Ким за да ни накаже заради тия неща. Аз преди да умра ще се изкискам и ще езпия една песен - Като те почна първо отляво, като те почна после отдясно ...на Кали. Впрочем, няма причина дас е радваме. това опорочи света. Превръща жената и мъжа в някакви си половинчати неща. И аз съм за науката, но не и да се гъбарка човек навред. Защото хубавите неща лесно се развалят. Жената е добро творение, но често се объркват нещата в света по много причини. За съжаление новата мама от мъжки пол е поредното колело, объркващи нещата. да, на свободата на избора! Да, на неговото право затова! но НЕ, на ГЛУПОСТТА! А пишча явно е заразен от тази болест в случая?
  • 3 Ицо Багера

    0 0 Отговор
    Ще се издрайфам...честно, а пък си мислех, че гадното днес свършва с манджата на тъщата...
  • 4 ссекс

    1 1 Отговор
    ъъъ тука поне се знае кой е бащата...
  • 5 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    ТОЙ РОДЕН КАТО ЖЕНА
    АМА МЪЖ
    СТИГА ГЛУПОСТИ
  • 6 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Извратена сган!!! Едното иска да е жена ама си ползва пишката по предназначение, а другото иска да е мъж ама и то си ползва терлика по предназначение, е тогава къде е логиката от всичките гимнастики да се правят на друго от това, което са?!?! Извода е само един, психическо отклонение, и това ни се налага за норма!!!
  • 7 Хараламби

    1 0 Отговор
    Нещо не мога да разбера:
    Ако тя се подстриже като мъж и носи мъжки дрехи това не я прави мъж. Нито пък ако той си пусне дълга коса и носи женски дрехи това не го прави жена.
    Така че "Мъж роди от жена си" просто не е вярно.
  • 8 Глупости

    1 0 Отговор
    Евтина самореклама, и все пак нашите пишман журналисти/ки са се хванали. Ами то така и аз като готвя или пускам пералнята трябва дасе смятам за жена ли?
  • 9 ПРАБАБА73

    1 0 Отговор
    Природата не търпи такива извратени неща.БОГ е създал жената,за да ражда децата.А тези психично болни за какви се мислят.И КОЛКО МНОГО ИЗВРАТЕНИ случки има по света.И ЗА ПОДОБНИ ГРЕШКИ СЕ ПЛАЩА .Затова Бог ни наказва със непознати болести,земетресения и други подобни природни бедствия.Но ако БОГ ми разбере мисълта,нека си наказва само извратените хора.
  • 10 СОДОМ идва

    1 0 Отговор
    въобще не разбрах тука кой е мъжът, коя е жената, кой родил...??????