Last news in Fakti

13 Октомври, 2016 08:46 3 246 4

Руски учени с ударно лечение срещу рака

  • учени-
  • рак-
  • лечение

Витамин B2 се оказва ефективен лек срещу болестта

Руски учени установиха, че витамин B2 може да унищожава рака, съобщи RG.ru.

Резултатите от новата терапия показват ограничаване на туморите с близо 90%. Лекарите планират скоро да започнат клинични изпитания на новия метод, съвместно с Руския онкологичен център.

Фактът, че раковите клетки поглъщат огромни количества витамин B2 е отдавна известен. Оказва се, че активизирането на B2 може да доведе до активна форма на кислорода и други агресивни съединения, които унищожават карциноните.

За целта обаче витаминът трябва да бъде облъчен ултравиолетова светлина, която прониква дълбоко в лошата тъкан. При новия метод участниците се инжектират с наночастици, с прибавени молекули от витамина. След това засегнатата част на организма се облъчва с лазер , който трансформира инфрачервената светлина в безвредна за хората. Тя обаче успява да проникне дълбоко в тъканите от ултравиолетовия спектър. Така витамин B2 се активизира и унищожава лошите клетки.

До сега са правени експерименти върху мишки. Те показват задържане на растежа на туморите и намаляването на техните размери с 90%. Предстоят допълнителни тестове.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    "Ударно лечение на рака" типично по руски-бой до оздравяване!
  • 2 МНООООГО ГОЛЯМ ПЛЮС ОТНОВО ЗА РУСНАКА

    0 0 Отговор
    НО НАЙ ВАЖНОТО Е ПРОПУСНАТО .ЛЕЧЕНИЕТО НЕ СТРУВА МИЛИОНИ КАТО ПРИ КРАВАРИТЕ КЪДЕТО ВЪВ ВСЯКА БОЛНИЦА ИМА КРЕДИТНИ ИНСТИТУЦИИ ЗАРОБВАЩИ ПАЦИЕНТА ДО ЖИВОТ.
  • 3 бббббб

    0 0 Отговор
    А,нашите ударно гледат да ни уморят или изгонят от страната.

    Коментиран от #4

  • 4 Джими

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "бббббб":

    Че то ,вече народ не остана. Всички млади и умни отдавна избягяха а тук останаха само старите, болните и небългарите от алкохолен произход, но скоро и те, ще си тръгнат защото няма от кого да крадат и смучат!