17 Октомври, 2016 00:14 1 680 4

Как да се справим с преяждането?

  • преяждането-
  • 3 начина-
  • мазнини

Желанието да се яде постоянно кара много от хората да преяждат и да трупат голямо количество мазнини.

Гладът е зовът на тялото ни, че то се нуждае от енергия и именно той е виновен за мислите ни, че трябва да ядем често и по много. Има няколко начина, чрез които да се справим с преяждането и да влезем в ритъм.

1. Закусвайте Хапвайте около 9-10 часа храни, богати на въглехидрати, белтъчини и мазнини. Те ще ви държат сити, а тялото бързо ще се зареди с енергия.

2. Яжте на всеки 4 часа Редовното хранене е изключително важно, за да укротите глада. Ако чакате повече от 4-5 часа, за да хапнете нещо, рискувате отново да останете без енергия и да посегнете към нездравословните храни.

3. Консумирайте храни, богати на вода Добре е към вечерята да добавите салата, а през деня да се запасите с пресни плодове – ябълки, круши, грозде и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЮЯЖ

    0 0 Отговор
    С преяждането се справяш като нямаш време да ядеш и бачкаш до отказ.
    Ниската заплата също помага, особено комбинирана с гадна работа.
  • 2 Златко

    0 0 Отговор
    Това Гала от кафе ли е ?
  • 3 съветаджия

    0 0 Отговор
    Закуската изяш сам обяда раздели с приятел а вечерята дай на дявола-май поговорките са най правилния начин по който да се живее
  • 4 Бидона

    0 0 Отговор
    От всички зеленчуци най много обичам бански старец!