22 Октомври, 2016 05:16 6 267 7

Българчетата на чело в Европа по употреба на анаболи

  • лекарства-
  • анаболи-
  • българи
Българчетата на чело в Европа по употреба на анаболи - 1

Българските младежи на 15 и 16 години са на водеща позиция в Европа по употребата на анаболи, каза днес във Варна Антония Банчева, старши експерт в Националния фокусен център. Тя представи последното изследване на Европейския училищен изследователски проект за алкохол и други наркотици, обхванало 35 европейски държави.

По думите на Банчева 10% от момчетата и 2% от момичетата на 15 и 16 г. у нас са посочили, че са употребявали на анаболи, докато в другите страни процентът е незначителен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капота

    0 0 Отговор
    Бицепси като на 50 годишен дебелак а останалата част от тялото недъгава като на тинейджър наркоман, разбира се със слабо и болно сърце и недоразвити бели дробове, алергии и тн
  • 2 Ганьо Балкански

    0 0 Отговор
    Упадъка на един беден народ продължава.Всеки народ заслужава съдбата си.
  • 3 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Еми нали трябва да са батки. Муслули не се правят от дюнери сутрин преди лягане след дискотеката. За това зобче да задържи вода максимум да изскочат вените , ядеш боклуци, организма е млад бори се усвоявана максимум хранителните вещества и в един момент просто рухва. Те нито знаят как се тренира , нито как се прави диета, нито как да се възстановяват просто тъпчат боклуци и зобят. Приличат на едни безформени телета и на 20 са хипертоници, на 25 са с диабет, на 30 със сърдечна недостатъчност на 40 ако доживеят са на хемодиализа до края на живота. Жалка гледка
  • 4 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    0 0 Отговор
    Тъй ша е тя. Държава без армия е обречена на тотално деградиране и на загиване- бавно и мъчително.Но през това време не пречи да се възползват от простотията на населението и да направят пари от това...
  • 5 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Нали трябва като идат на чалга да са надути с татусчета щото парцалите такива типажи харесват
  • 6 МноЕЗле

    0 0 Отговор
    Тая страна да обяви фалит - няма гражданин, който да не е в графата пенсионер, ученик, студент - надрусан, пиян, да е с ТЕЛК, ментил. Малкото нормални са или в чужбина или ги чака обработка от развитите и умни събратя и те да попаднат в категорията безнадежно загубени.
  • 7 Датски

    0 0 Отговор
    "посочили" а не са били тествани... Това ми навява на спомена за това какъв отговор даде мой колега в НСА на въпросник за образователната система и начин на обучение в заведението. На въпроса: Как смятате че може да бъде ускорен процеса на обучение..... Моят колега написа "Голф 4 гти" .... В БГ е напълно нормално гамените в класа да сложат отметка че са били и на луната... В Дания например, където живея от години и се занимавам с фитнес и треньорство, мога да ви кажа че дори гамените на по 20-30г не биха сложили отметка че са взимали стероиди дори да са счупени от "ЗОБ" заради супер стриктните закони и манталитет спрямо анаболите... Проучването за което се говори тука е напълно неточно и не обективно.