Last news in Fakti

25 Октомври, 2016 12:50 2 778 2

Хирург се яви на работа с близо 2 промила алкохол в кръвта

  • хирург-
  • яви-
  • работа-
  • пиян

Той вече е остранен от здравното заведение

Хирург се яви на работа с близо 2 промила алкохол в кръвта - 1

Скандал се разрази в болницата в Бургас - хирург се появи на работа с близо 2 промила алкохол. Лекарят е бил на повикване и се наложило да консултира пациентка в спешния кабинет, съобщи „Флагман“.

Снощи, по време на редовно дежурство хирургът д-р Лъчезр Дудулов, след като е бил повикан за консултация в спешния кабинет, се е появил олюлявайки се в коридорите на Спешния център, като дори не можел да артикулира.

Пациентката била придружавана от съпруга й, който веднага сигнализирал органите на МВР. На място били повикани служители на КАТ, които са отчели 1,9 промила алкохол, това се равнява почти на 1 л концентрат. Лекарят е бил помолен веднага да се прибере у дома си.

Той вече е остранен от здравното заведение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Това е масова практика особенно през нощните смени. Пиян хирург искаше да ми оперира детето, добре, че го усетих и не се съгласих, оказа се че има само стомашно неразположение. А после защо ги биели.
  • 2 Менделеев

    0 0 Отговор
    1.9 промила за 75 кг човек са 95 мл чист спирт, което е 237.5 мл водка от 40 градуса.