Last news in Fakti

16 Ноември, 2016 03:30 3 893 1

ГЕРБ се отказа от любимата реформа на министър Москов

  • реформа-
  • здраве-
  • петър москов
ГЕРБ се отказа от любимата реформа на министър Москов - 1

Първата и една от най-важните промени в здравния сектор, за които настояваше здравният министър Петър Москов, така и няма да види бял свят. Разделянето на пакета лечение на здравната каса на основен и допълнителен няма да се случи и догодина, тъй като няма да бъде разгледано от настоящия парламент, обобщи в. „Сега”.

Промяната в Закона за здравното осигуряване, с която пакетът на НЗОК се разделя на основен, лечението по който е приоритетно и за него не се чака, и на допълнителен, по който могат да се правят листи на чакащи, беше приета на първо четене през есента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    2 0 Отговор
    Еми надробиха поредната попара и отиват да си почиват, остава ние да я сърбаме.