Last news in Fakti

16 Февруари, 2012 06:30 1 083 2

Еврокомисарят по здравеопазване на посещение в България

  • еврокомисар-
  • здравеопазване-
  • джон дали-
  • посещение
Еврокомисарят по здравеопазване на посещение в България - 1
Снимка EPA/БГНЕС

На 16 февруари 2011 г. (четвъртък) Европейският комисар за здравеопазване и защита на потребителите Джон Дали ще бъде на посещение в България. Визитата е посветена на мерките за ограничаване на тютюнопушенето в европейски мащаб, усилията на българското правителство в тази насока, както и на резултатите на паневропейската кампания "Екс-пушачите са неудържими".

В рамките на посещението си в България, комисар Дали ще се срещне с министър–председателя Бойко Борисов, с министъра на здравеопазването д-р Стефан Константинов, както и ще участва в съвместно заседание на парламентарните комисии по здравеопазване и по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

Комисар Дали ще даде изявление за медиите в Народното събрание в 12:00 часа, заедно с  министъра на здравеопазването г-н Стефан Константинов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    1 0 Отговор
    Ааа ще набива канчетата на нашите подлизурковци ,че ваксинацията не върви с темповете, с които искат т.е с унищожението на българите!
  • 2 българин

    1 0 Отговор
    поредния еврокрадец майка си ли търси тука