4 Август, 2012 10:42 1 520 0

Жена с 80% изгаряне е приета на лечение

  • жена-
  • изгаряния-
  • мотористи-
  • катастрофирали

37-годишната В.А. е приета в секцията по изгаряне и пластична хирургия, с 80% изгаряне, от І, ІІ, ІІІ степен по цялото тяло, инхалация с пушечни газове и опасност за живота, съобщиха от Пирогов.

По предварителна информация жената е пострадала от неизправна туристическа газова бутилка, която я е обгорила в дома й на бул. "Васил Левски".

С опасност за живота е приет Л.Л. на 51 г. Той е получил разкъсване на далака и контузия на гърдите, след нанесен побой от непознат на ул. "Раковски".

За последното денонощие в  "Пирогов" са постъпили трима души, ранени в катастрофи. Между тях са двама мотористи. Единият след медицински преглед е освободен само с охлузване.

Другият - Ч.Р. на 43 г. е приет на лечение с 5 счупени ребра, вдясно, счупване на дясната лопатка, контузия на гръдния кош и корема. Катастрофирал е на бул. "Сливница" и ул. "Одрин".

От Пирдоп, с опасност за живота е транспортирана В.С. на 33 г. Настанена е в централна реанимация, със счупвания на таза, лявата предмишница и сътресение на мозъка. Жената е била на волана на катастрофиралия автомобил.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА